11.07.2022
Producatorul trupei „Laskovii Mai” - declaratii surprinzatoare despre moartea renumitului interpret Iurii Shatunov: „Fiind intr-o stare foarte proasta, a mai cantat aproape o ora”

Potrivit producatorului cunoscutei trupe „Laskovii Mai”, Andrei Razin, trupul neinsufletit al muzicianului nu a fost trimis la examinare pentru a ascunde cauza adevarata a decesului.

Dupa spusele lui, Iurii Shatunov a decedat din cauza administratorului trupei „Laskovii Mai”, Arcadii Kudreashov si a fondatorului trupei, Serghei Kuznetov. 

Razin a mentionat ca sanatatea muzicianului a avut de suferit din cauza ca el mereu era impus sa cante.

Pe langa acestea, dupa cum spune Andrei Razin, el nu isi poate ierta faptul ca, candva el a colaborat cu aceste persoane. 

„Am mers la orfelinatul nr. 2 din Orenburg, unde a fost infiintata trupa „Laskovii Mai”. Kuznetov nu mai lucra acolo cand eu am mers, el se afla atunci sub investigare. Dupa spusele directorului orfelinatului, Valentina Tazekenova, el a abuzat de alcool si in timp ce, dupa spusele lui, era in cautarea toaletei, umbla dezbracat in fata copiilor. Dupa acest caz, Valentina l-a concediat si a depus plangere impotriva lui la politie”, a mentionat Andrei Razin.

Johnny Depp a compus o melodie despre procesul de defaimare intentat lui Amber Heard

In plus, Razin i-a acuzat pe Kuznetov si Kudreashov ca acestia l-au pus pe Iurii Shatunov impotriva lui si l-au fortat sa spuna ca i-au fost furate toate documentele. Potrivit producatorului, acesta i-a luat pasaportul solistului dupa ce a primit un bilet cu amenintari cu represalii la adresa muzicianului. 

Razin de asemenea a spus ca l-a preintampinat pe Kudreashov despre starea de sanatate a lui Iurii Shatunov, care s-ar putea agrava in urma turneelor. Muzicianul avea din copilarie probleme cu inima. 

„Pe 5 iunie, la un concert de la Zelenograd, Iurii a avut infarct. El a plecat de pe scena si a cazut pe canapea. Atunci a fost chemata ambulanta. I-a fost pusa o injectie si au refuzat sa fie internat in spital... Si Shatunov, intr-o stare foarte proasta, a mai cantat aproape o ora. Pentru a putea ajunge pana la sfarsitul concertului, i s-a dat fie tazepam, fie un tranchilizant similar, care este prescris pentru durerile de inima”, a spus producatorul si a adaugat ca el cunoaste o persoana care a vazut cum Iurii lua medicamente de la administratorul sau. 

Producatorul nu exclude ca solistul ar fi putut muri din cauza unei combinatii de tranchilizante si alcool, iar trupul muzicianului a fost incinerat pentru a ascunde cauza mortii. De asemenea, Razin se indoieste ca incinerarea a fost ultima vointa a lui Iurii Shatunov.

Maria Sharapova a devenit mama pentru prima data

„Credeti ca Iurii, care respira deja cu mare greu, l-a rugat pe Kudriashov sa ii arda coprul?”, a afirmat Razin. 

Solistul trupei „Laskovii Mai”, Iurii Shatunov a murit la sfarsitul lunii iunie in urma unui atac de cord. Muzicianul a fost dus la spital in stare critica, insa nu a fost posibil sa-l salveze.

Articole din aceeasi categorie