11.07.2022
Aceste 3 reguli de stil o fac pe Meghan Markle sa arate mereu scump! Afla care sunt si incearca-le si tu - FOTO

O poti indragi sau nu pe Meghan Markle, dar nu poti sa nu-i admiri simtul stilului si eleganta din fiecare tinuta. Desi ducesa a fost oficial la curtea regala doar cativa ani, in acest timp a reusit sa intre in istorie pentru un stil deosebit si rafinat. Potrivit unui expert in moda, Meghan respecta reguli speciale pentru a arata elegant si scump.

Prima regula este minimalismul. Ducesa alege tinute simpliste si evita accesoriile extravagante. Elementele putine in materie de piese vestimentare evidentiaza si mai mult frumusetea femeii.

Trebuie sa stii asta! Sanda Diviricean iti explica ce este increderea in sine si cum o poti cultiva din nou, in cazul in care ai pierdut-o: „Viata noastra se poate transforma intr-o calatorie chinuitoare in loc sa fie una plina de bucurie” INTERVIU

Meghan Markle si Printul Harry
Meghan Markle in 2018

Cea de-a doua regula este ca opteaza pentru una sau maxim doua culori de baza intr-o tinuta. Acest lucru insa nu inseamna ca Ducesa poate fi vazuta imbracata doar in gri, alb sau negru, aceasta este pasionata si de culoare, dar adesea nuantele neutre ii permit sa incerce combinatii mult mai sigure si reusite. 

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

Meghan Markle in 2020

Ultima regula este sa investesti intr-o garderoba de calitate, atemporala. Megan cumpara adesea lucruri care ii vor fi fidele multi ani si de calitatea carora nu se poate indoi.

Articole din aceeasi categorie