19.06.2023
De 4 ori a facut inconjurul lumii si nu se opreste aici! Afla cum a reusit Natalia Ciobanu sa viziteze 15 tari cu doar 4 mii de euro: „Anul acesta vreau sa mai fac un ocol al lumii” - VIDEO

De 4 patru ani Natalia Ciobanu calatoreste prin toata lumea. Ce a reusit sa vada femeia in ultimul ocol al lumii, cat costa aceasta pasiune si ce alte tari si-a propus sa viziteze, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Acum 4 ani si-a propus sa faca inconjorul lumii, de atunci insa nu se mai opreste. Natalia Ciobanu a facut in acest an cel de-al patrulea ocol al lumii si a vizitat in total 129 de tari. „Dupa cum am spus si data trecuta, scopul meu era sa fac ocolul lumii si iata ca mi-a reusit. In mai putin de 3 luni, cu mai putin de 4 mii de euro. Cam asa costa un ocol al lumii cu mine. Am vizitat 15 tari dintre care 9 tari au fost noi”, a mentionat travel bloggerita.

Natalia nu se opreste aici, urmeaza inca un inconjor al lumii si noi tari de vizitat. „Anul acesta vreau sa mai fac un ocol al lumii. De data aceasta vreau sa merg in destinatii foarte indepartate, cum ar fi Oceanul Pacific si anume Insulele Marchize. Mi s-a spus ca aceasta chiar este paradisul pe pamant”, a explicat Natalia Ciobanu.

Melania Trump, aparitie de revista intr-o superba rochie alba Gucci, de 3200 de dolari

Performanta Nataliei este faptul ca a invatat sa cheltuiasca putini bani in calatoriile sale. Bugetul pentru o luna a fost de doar 1000 de euro. „Am reusit datorita oamenilor deoarece ei m-au invitat. Am vanat si biletele de avion. 24 de zboruri m-au costat 2380 de euro”.

Asa cum bantuie lumea in lung si in lat, Natalia a intalnit moldoveni in tari in care nu s-a asteptat sa-i intalneasca. „Nu m-am asteptat sa gasesc pe cineva in Hawaii, dar era o fata cu care m-am cunoscut in Seattle, la o nunta si ea s-a mutat acolo recent. Nu m-am asteptat sa intalnesc o bloggerita din Romania care mergea din Bali spre Malaysia”, a povestit Natalia Ciobanu.

Visul ei este sa viziteze toate tarie lumii, chiar daca momentan in unele dintre ele este periculos de a ajunge. „Daca in 2019 scopul meu era sa fac doar un ocol al lumii pai iata ca acum am acest scop sa vizitez toate tarile din lume”.

E oficial! Shakira l-a dat uitarii pe Pique! Vedeta a fost surprinsa sarutandu-se cu un barbat celebru

Stabilita de peste 20 de ani la Paris, revenita acasa in acest an, Natalia si-a descoperit propria tara, mai mult, femeia si-a propus sa promoveze turismul local. „Am vazut ca tara se dezvolta din ce in ce mai mult. Oamenii sunt altfel, mancarea gustoasa, plaiurile frumoase...”, a marturisit bloggerita.

Poti preveni albirea parului! Hair stylista Aurelia Rotaru iti dezvaluie cateva secrete care iti vor fi de ajutor: „In primul rand trebuie sa eliminam...” - VIDEO

Din experienta calatoriilor sale isi doreste sa o imparta si cu altii, tocmai de asta Natalia intentioneaza sa organizeze grupuri de calatori cu care sa mearga in diferite tari. 

Articole din aceeasi categorie