19.06.2023
Poti preveni albirea parului! Hair stylista Aurelia Rotaru iti dezvaluie cateva secrete care iti vor fi de ajutor: „In primul rand trebuie sa eliminam...” - VIDEO

Daca unii isi accepta firele de par incaruntit, altii cauta solutii cum sa le previna sau sa intarzie aparitia firelor albe de par. Sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare a mers reporterul Pro TV, Iulia Deliu, iar solutiile le poti afla si tu in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Albirea parului este un proces natural, fiziologic si care apare diferit de la o persoana la alta. Cu toate acestea, exista metode care pot intarzia aparitia firelor carunte. Aurelia Rotaru, hair stylist a oferit mai multe detalii la acest subiect.

Intrebata de ce apar firele carunte, Aurelia Rotaru a raspuns: „Incaruntirea parului consta in lipsa melaninei din par. Asta apare cu varsta. Poate sa fie si genetic, mai devreme decat ne asteptam. De cele mai multe ori, stresul constituie cel mai mare motiv sau perioadele medicamentoase. Medicamentele pot schimba foarte mult structura parului”.

Lacrimi de fericire! Sora cea mare a lui Emilian Cretu este insarcinata. Vezi cum a facut anuntul actorul: „Cred ca vestile bune nu trebuie tinute in secret” - VIDEO

De asemenea, Aurelia a recunoscut ca nu exista o varsta anumita cand este firesc sa incarunteasca parul. „In principiu nu avem o varsta de la care este normal sa incarunteasca parul, insa, putem preveni aceasta situatie. Totusi, cand este genetic nu putem fugi de asta”, a spus specialista.
Cristina Ich cheltuie o avere cand vine vorba de imaginea sa. Afla cat a platit moldoveanca pentru o pereche de cercei de designer - FOTO

Iata ce trebuie sa faci in cazul in care vrei sa previi aparitia firelor albe. „Este posibil sa intindem procesul de incaruntire. In primul rand trebuie sa eliminam stresul. Totodata, alimentatia noastra este foarte importanta aici. Este important sa avem in alimentatia noastra acizii grasi, omega 3, nucile, alimente care sunt bogate in vitamina A, B, B16, E”, a mentionat Aurelia Rotaru.

„Somnul de asemenea este important sa fie de calitate”, a mai adaugat Rotaru.

Theo Rose, prima dimineata cu bebe acasa: „E o stare, zici ca sunt beata, zici ca sunt de pe alta planeta"

Totoata, la intrebarea „Cum camuflam firele carunte?”, hair stylista a raspuns: „Daca sunt doar cateva fire puteti pur si simplu sa il tonati cu o vopsea super delicata”.

Articole din aceeasi categorie