17.06.2023
E oficial! Shakira l-a dat uitarii pe Pique! Vedeta a fost surprinsa sarutandu-se cu un barbat celebru

Celebra artista internationala l-a dat uitarii pe Gerard Pique (36 de ani). Cei doi s-au despartit la inceputul lunii iunie a anului trecut din cauza infidelitatii sportivului. Shakira (46 de ani) si-ar fi gasit iubirea in bratele unui barbat la fel de cunoscut precum ea, potrivit zvonurilor aparute in ultimele luni in presa.

Ultimele informatii din presa internationala relateaza faptul ca frumoasa cantareata ar avea o idila cu Lewis Hamilton (38 de ani), unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1.

Shakira si-a refacut viata in bratele lui Lewis Hamilton?

Cei doi au petrecut din ce in ce mai mult timp impreuna in ultimele luni, fiind chiar surprinsi de paparazzi pe un iaht, in urma marelui Premiu de Formula 1 din Miami.

Mesajul neasteptat primit de Theo Rose de la mama ei, dupa ce a nascut

Jurnalistii publicatiei internationale Marca sunt convinsi ca nu mai incape niciun dubiu si cei doi formeaza, intr-adevar, o relatie.

„Shakira si Lewis Hamilton au fost surprinsi in timp ce se sarutau si se imbratisau. Cei doi au aratat semne de afectiuni si s-au sarutat in fata prietenilor apropiati. Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, sustin ca i-au vazut pe cei doi in timp ce se sarutau in paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat ca relatia ei cu Lewis este inca la inceput si o descriu ca fiind lumina care ii aduce fericirea cantaretei columbiene.", informeaza jurnalistii publicatiei amintite mai sus.

Dieta lui Adele face furori in intreaga lume! Cum a slabit 30 de kilograme intr-un singur an

Lewis Hamilton, avere estimata la peste 200 de milioane de dolari

Potrivit informatiilor oferite de Celebrity Net Worth, averea britanicului este estimata la 285 milioane de dolari. Este al patrulea cel mai bogat pilot din istorie, dupa Eddie Jordan (600 milioane $), Michael Schumacher (600 milioane $) si Dale Earnhardt Jr. (300 milioane $).

Inca din anul 2013, Lewis Hamilton are contract cu Mercedes, echipa pentru care si concureaza, ajungand astfel sa devina unul dintre cei mai bine platiti piloti din lume. Salariul anual pe care il incaseaza este de 51 de milioane $.

Articole din aceeasi categorie