19.06.2023
Melania Trump, aparitie de revista intr-o superba rochie alba Gucci, de 3200 de dolari

Sofisticata, asa cum o stim, fosta Prima Doamna a SUA a impresionat intr-o tinuta de vara, chiar inainte de aniversarea controversatului sau sot, Donald Trump.

Fosta prima doamna a fost fotografiata in New York, pregatindu-se de ziua lui Donald Trump.

Si in timp ce „nicio petrecere mare” nu era planificata, asa cum a dezvaluit o sursa pentru New York Post, Melania Trump a fost vazuta iesind din Trump Tower intr-o superba tinuta alba.

Sotia in varsta de 53 de ani a fostului presedinte american era insotita de echipa sa de securitate. Melania Trump a purtat o rochie Gucci, cu o curea subtire, ce-i marca talia fina, maneci scurte si un guler clasic. Ea a combinat look-ul cu o geanta de mana Hermes alba si o pereche de ochelari de soare maro.

Theo Rose, prima dimineata cu bebe acasa: "E o stare, zici ca sunt beata, zici ca sunt de pe alta planeta"

Este spectaculoasa, cu o silueta de invidiat si un stil inconfundabil.

Recent, Melania a fost vazuta in public mai mult decat de obicei. Cu cateva zile inainte, fotografii au surprins-o parasind Turnul Trump, purtand o fusta kaki cu talie inalta si un top negru. Ea a combinat tinuta cu sandale asortate, ochelari de soare negri si o geanta Chanel neagra. Melania si-a coafat parul in bucle si a purtat machiajul sau natural si glam.

Pe de alta parte, Donald Trump a avut parte de o surpriza, de ziua lui: Dupa ce a plecat de la tribunalul din Miami, a facut o oprire la un restaurant cubanez celebru, unde clientii i-au cantat la multi ani! Melania nu l-a parasit pe Donald Trump, ci i-a fost mereu alaturi, in multiplele sale incercari ale vietii.

In drum spre aeroport de la tribunal, unde i s-au adus la cunostinta oficial cele 37 de capete de acuzare din dosarul documentelor clasificate, pentru care a pledat nevinovat, coloana de masini a lui Trump a facut o oprire surpriza la Cafe Versailles, un celebru restaurant cubanez din cartierul Little Havana. O multime de telefoane mobile se vedeau ridicate in aer in timp ce fostul presedinte se afla printre fanii sai, zambind pentru o serie de selfie-uri.

O femeie a reusit sa-si vindece acneea schimband un singur lucru in dieta ei: „Mi-a fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viata”

Trump i-a spus apoi proprietarului sa ofere din partea sa „mancare pentru toata lumea”, iar multimea a izbucnit cantandu-i „La multi ani” fostului presedinte, care a implinit miercuri 77 de ani.

Articole din aceeasi categorie