06.07.2024
David și Victoria Beckham, îmbrăcați cu hainele pe care le-au purtat în ziua nunții în urmă cu 25 de ani. Cum arată cei doi - FOTO

David și Victoria Beckham au sărbătorit 25 de ani de căsătorie într-un mod inedit, îmbrăcând din nou hainele iconice purtate în ziua nunții lor. Cuplul a postat pe Instagram o fotografie în care au recreat momentul magic, în ținutele lor mov asortate și așezați pe celebrele tronuri de aur.

Victoria, în vârstă de 50 de ani, și David, în vârstă de 49 de ani, s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda în 1999, într-o ceremonie fastuoasă care a costat aproape un milion de lire sterline. Evenimentul a fost unul spectaculos, cuplul purtând ținute de un mov vibrant la petrecere, iar acum, la aniversare, au recreat acele momente.

Sanda Onica a lansat piesa „Numai în Moldova”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Noi suntem dintr-un sat, de la...” - VIDEO

Victoria a strălucit într-o rochie Antonio Berardi, cu un decolteu cu volane florale și o crăpătură îndrăzneață până la coapsă, completată de sandale cu toc argintii. David a arătat la fel de elegant în costumul său, completat cu pantofi din piele întoarsă, și a zâmbit larg în timp ce îi ținea mâna soției sale.

Moldoveanca ce impresionează! Emoțiile Olgăi Țapordei după ce a escaladat cel mai înalt vârf din America de Nord - FOTO/VIDEO

În postarea de pe Instagram, cuplul, care are împreună patru copii - Brooklyn (25 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (19 ani) și Harper (12 ani) - a scris: „Uite ce am găsit”. Fotografia a stârnit numeroase reacții, inclusiv de la mama lui David, Sandra, care a comentat: „Aveți 25 de ani și amândoi încă arătați uimitor. Acestea sunt amintiri speciale”.

Nunta lor fastuoasă a fost organizată de Bentley's Entertainments, cunoscuți pentru organizarea zilei de naștere a lui Elton John și a celei de-a 40-a aniversări a prințesei Anne. Locul ales, Castelul Luttrellstown, se întinde pe 560 de acri și datează din secolul al XVIII-lea. Peregrine Armstrong-Jones, organizatorul, a declarat pentru OK! că Victoria dorea un loc „cu adevărat privat și unic, undeva cu multă verdeață”.

Încă n-ai găsit perechea perfectă de sandale? Iată top 8 modele adorate de fashioniste în această vară - FOTO

În ciuda opulenței evenimentului, Victoria a mărturisit în 2022 că nunta nu a fost atât de grandioasă pe cât părea: „Cred că mass-media a caracterizat nunta mult mai mult decât era de fapt... [A fost] de fapt mult mai intimă decât părea”.

David și Victoria Beckham s-au logodit în ianuarie 1998, cu puțin timp după ce au împlinit un an de relație. Propunerea a avut loc într-un cadru romantic, cu David oferindu-i Victoriei un inel special ales. Despre momentul propunerii, Victoria a spus: „Stăteam acolo în halatele noastre când David a scos inelul, s-a pus pe un genunchi și a spus: 'Vrei să te căsătorești cu mine, Victoria?'”. 

La un pas de moarte! Povestea Victoriei Postolache, moldoveanca care a căzut într-o prăpastie la munte, în Italia: „Pentru mine a fost o renaștere...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie