20.11.2023
Dara si-a intrigat fanii! Interpreta a publicat teaser-ul piesei „Neiubire virtuala” - VIDEO

Dara pregateste ceva nou-nout pentru fanii ei. Interpreta urmeaza sa lanseze in scurt timp un cantec, insa, pana atunci ea a decis sa-si „incalzeasca” admiratorii cu teaser-ul acestuia.

Dara va lansa curand o piesa care are o mare valoare sentimentala pentru ea. In descrierea fimuletelor publicate pe pagina sa de Instagram, aceasta a mentionat: „Neiubire virtuala. Soon”.

Intr-un interviu acordat recent, artista a dezvaluit: „Este o piesa, eu vorbesc din perspectiva unui om care a trecut prin niste experiente. In piesa se spune prea blonda, prea grasa, n-ai stil si nu esti frumoasa, astea sunt niste chestii pe care eu cu siguranta le-am auzit in adresa mea si le-am citit de nenumarate ori, nu incapeau toate intr-o bucata asa scurta de piesa, le-am mai selectat.  Piesa care vine este in general despre parerile oamenilor si capacitatea de a rani profund in online cel mai des, pentru ca nici unul din oamenii astia nu a venit sa-mi spuna asta in fata”.

La proba costumului de baie de la Miss Univers 2023, Miss Pakistan „a produs” o surpriza de proportie - FOTO

Pe langa sutele de like-uri, „Neiubire virtuala” a strans si numeroase comentarii din partea fanilor incantati de refrenul piesei care promite a deveni un adevarat hit.

„Chiar astept mult sa ascult piesa”, „Cool, bravo! Ai un stil inconfundabil si o prezenta scenica deosebita!”, „Nu pot astepta”,au scris cativa internauti.

Cum reuseste Cristina Miron sa lupte cu kilogramele in plus: „Acum sunt la regim. Am reusit sa dau jos...” - VIDEO

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Premierele muzicale se tin lant pentru Mihaela Tabura! Interpreta a filmat videoclipul pentru noua ei piesa intr-o locatie istorica - VIDEO

Articole din aceeasi categorie