20.11.2023
Premierele muzicale se tin lant pentru Mihaela Tabura! Interpreta a filmat videoclipul pentru noua ei piesa intr-o locatie istorica - VIDEO

Dupa o pauza de aproape 2 luni, Mihaela Tabura a lansat un nou cantec, dar si videoclipul acestuia. Melodia se numeste - „Banii”.

„S-a lansat melodia „Banii”, alaturi de Orchestra Lautarii. Sunt foarte fericita dragilor, intrati pe Youtube, lasati un comentariu, un like si o distribuire. Va rog tare, tare mult”, a mentionat Mihaela Tabura pe contul ei de Intagram.

De muzica si aranjament pentru piesa care a adunat peste 4 mii de vizualizari in mai putin de o zi s-a ocupat Corneliu Botgros. De asemenea, textul ii apartine Mihaelei Tabura, dar si Georgianei Paduraru.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Zodiile care au noroc de bani. Nativii cu sansa mare de imbogatire

Videoclipul a fost filmat la Conacul Balioz (un monument de arhitectura de importanta nationala din satul Ivancea, raionul Orhei, construit in a doua jumatate a secolului al XIX-lea).

Pe langa like-uri, Mihaela a primit si numeroase mesaje de felicitare, atat din partea fanilor, cat si a colegilor de breasla.

La 26 de ani, este mama a 22 de copii. Femeia si sotul ei viseaza la o familie si mai numeroasa, cu 105 copii - FOTO

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita cu Dumitru Birsanu. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Mihai.

Cum reuseste Cristina Miron sa lupte cu kilogramele in plus: „Acum sunt la regim. Am reusit sa dau jos...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie