20.11.2023
Cum reuseste Cristina Miron sa lupte cu kilogramele in plus: „Acum sunt la regim. Am reusit sa dau jos...” - VIDEO

Mergem intr-o bucatarie moldoveneasca, mai exact in bucataria Gusturile se Discuta. Vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta ce au gatit invitatele de sambata seara.

„Demult nu s-a ras atat de mult aici la bucataria noastra. Invitatele mele nu se cunosteau pana la acest moment, s-au cunoscut aici la bucatarie. Am vazut ca ati gasit limba comuna, nu?”, a spus Iulia Deliu, prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta. „Evident”, a mentionat Cristina Miron.

La cea de-a 55-a aniversare, familia nu i-a fost alaturi! Care este motivul, dar si cum si-a sarbatorit Mihai Budurin ziua de nastere - VIDEO

Atat Cristina Miron, cat si Gabriela-Gutiera Moldovan au gatit in baza unei retete de-a Cristinei: „Se vede ca este initiativa mea. Nu stiu ce este asta, nu stiu ce a iesit. Ideea este ca am gatit o data, dupa reteta prietenei mele care tot a gatit o data. Mie mi-a placut, mi s-a parut foarte frumos”.

Intrebata daca ii place sa gateasca, Miron a raspuns: „Acum gatesc mai sanatos, dar de fapt nu, eu nu prea pot sa gatesc. Nutritionista mea imi face meniuri super usoare. Nu-s cu retete, nu-s cu nevoi. Felul meu preferat este tot ce nu-i sanatos”.

Casa Rinaldi - echipa care stie sa aduca pe mese calitatea gustului produselor italiene! Care a fost atmosfera la petrecere - VIDEO

Iar despre lupta ei cu kilogramele in plus, Cristina a spus: „Acum sunt la regim. Am reusit sa dau jos, am reusit sa pun putin inapoi, acum tot o sa mai pun putin inapoi si dau jos dupa asta, promit. Eu inteleg ca nu are cum sa ajunga la tine si la oamenii slabi chestia asta. Nu au cum sa inteleaga cat este de greu. Te urasc, tie iti pare ca mie nu imi place sa mananc mult, serios? Te urasc ca tu poti sa mananci si iti permiti. Domnul sa te ierte, eu nu te iert”.

Articole din aceeasi categorie