02.09.2022
Danya Milohin a recunoscut ca deja de un an se afla intr-o relatie. Afla cine este iubita lui

Danya Milohin practic niciodata nu vorbeste despre viata lui personala. Insa, bloggerul publica des imagini cu diferite tinere, cu care lucra la proiecte comune. Din aceasta cauza, internautii ii atribuie la nesfarsit relatii noi. 

Milohin anterior a fost intr-o relatie cu Iulia Gravrilina, insa acestia s-au despartit. Fanii sperau ca ei se vor impaca, insa, se pare ca acest lucru nu se va mai intampla niciodata. Dupa cum s-a dovedit, in prezent bloggerul este intr-o relatie cu o tanara, pe care o cheama Ecaterina. Intr-un inerviu, Danya a recunoscut ca este in relatie cu Ecaterina deja de un an. 

Kanye West a publicat pe retelele sociale o conversatie personala cu Kim Kardashian - FOTO

Danya chiar a comparat relatia sa din trecut cu cea actuala. „Sunt foarte gelos. Pot spune ca eram mult mai gelos pe Iulia decat pe Katya. Muream de gelozie, chiar plangeam uneori, imi era foarte greu. Nu intelegeam de ce nu vrea sa locuiasca cu mine. Iar mai apoi eu am decis sa ma schimb si cu timpul, sentimentele mele au inceput sa se raceasca”, a spus bloggerul si a adaugat ca el insusi a dus-o pe Iulia la gandul de a se desparti. 

„In aceste relatii totul este diferit, insa eu nu stiu ce va fi mai departe. Eu nu pot spune despre faptul ca acum totul se va primi mai bine. Pana cand totul este in regula, noi comunicam, invatam sa ne controlam emotiile”, a spus Danya despre sentimentele sale fata de Katya si a mentionat ca inca lupta cu gelozia. 

Dupa divortul parintilor sai, Miley Cyrus a recunoscut ca nu vorbeste cu tatal ei: „Niciunul dintre ei nu este dornic sa cedeze”

„Ea nu imi dadea motive de gelozie, iar eu le cautam mereu. Nu imi place cand ea pur si simplu priveste barbatii care trec pe alaturi. Insa eu nu ii spun despre acest lucru, ci pur si simplu incet, incet eu imi pierd sentimentele”, a afirmat Danya. 

Isi pune viata in pericol pentru un film! Afla in ce scena a fost nevoit sa se filmeze Will Smith - FOTO

Articole din aceeasi categorie