02.09.2022
Dupa divortul parintilor sai, Miley Cyrus a recunoscut ca nu vorbeste cu tatal ei: „Niciunul dintre ei nu este dornic sa cedeze”

Despre faptul ca Billy Ray si Tish Cyrus divorteaza a devenit cunoscut in aceasta primavara. „Dupa 30 de ani, cinci copii extraordinari si o viata intreaga de amintiri frumoase, am decis sa ne despartim - nu cu tristete, ci cu dragoste in inimile noastre”, au declarat vedetele intr-un interviu pentru revista People si au adaugat: „Am crescut impreuna, am construit o familie de care ne putem mandri, iar acum este timpul sa plecam pe drumuri separate”. 

Casnicia vedetelor a durat 28 de ani. Insa, editia The Sun relateaza ca din acel moment, in relatia dintre Billy si fiica sa, Miley, au aparut unele probleme si acestia nu mai comunica. 

Se pare ca totul era bine si la inceput au avut un usor dezacord. Insa conflictul a luat o astfel de intorsatura, care a adus la faptul ca Miley Cyrus nu vorbeste cu tatal sau. Apropo, acestia si-au dat unfollow de pe retelele sociale. „Miley nu a fost de acord cu unele lucuri pe care le-a facut tatal ei. Acest lucru a complicat si mai mult totul si ei nu mai sunt in relatii bune”, a declarat o sursa. 

Britney Spears - acuzata de fiii sai, Preston si Jayden. Afla ce s-a intamplat: „Nu am fost la inaltimea asteptarilor lor ca mama”

„Ei vorbeau despre ceea ce s-a intamplat spre sfarsitul casatoriei lui Billy si Tish”, a sustinut o sursa si a adaugat ca de atunci lucrurile s-au schimbat radical. 

Relatia lor a ajuns in punctul in care nici tatal, nici fiica nu vor sa faca primul pas pentru a se impaca. „Niciunul dintre ei nu este dornic sa cedeze si sa-si ceara scuze”.

Membrii familiei spera ca in curand toate neintelegerile vor fi in trecut si vor putea ajunge la un compromis. 

Ozzy Osbourne sufera de Parkinson! Cum se descurca artistul cu aceasta boala

Aceasta este a treia oara cand cuplul se desparte. Billy a cerut divortul in 2010, iar Tish in 2013. Cu toate acestea, acum totul este mai mult decat serios. 

Articole din aceeasi categorie