02.09.2022
Isi pune viata in pericol pentru un film! Afla in ce scena a fost nevoit sa se filmeze Will Smith - FOTO

Acum Will Smith este in Ecuador acolo unde se filmeaza intr-un documentar de la National Geographic numit „Welcome to Earth”. Paparazzi deja l-au surprins pe actorul de la Hollywood calatorind pe strazile din Alausi din provincia Chimborazo.

Pe Web circula o fotografie in care actorul afla in trenul din Naris del Diavolablo care ajunge pana in Sibambe.

Aceasta calatorie este considerata una dintre cele mai periculoase din lume. Pista se afla pe o stanca care coboara sute de metri.

Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Dar, se pare ca actorul are in sange dragostea pentru sporturile extreme. Asa ca, recent, in emisiunea sa de pe YouTube Best Shape of My Life, Will Smith a urcat pana la etajul 160 al celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa din Dubai Sa ajunga in varf actorului i-a luat o ora.

Will Smith este un actor, producator, rapper si compozitor american, nominalizat la premiile Oscar si Globul de Aur. De asemenea este artist hip-hop/R&B castigator al mai multor premii Grammy. In aprilie 2007, revista Newsweek l-a numit „cel mai bun actor de la Hollywood”. 

Dupa divortul parintilor sai, Miley Cyrus a recunoscut ca nu vorbeste cu tatal ei: „Niciunul dintre ei nu este dornic sa cedeze”

Articole din aceeasi categorie