02.09.2022
Kanye West a publicat pe retelele sociale o conversatie personala cu Kim Kardashian - FOTO

Rapperul american in varsta de 45 de ani, Kanye West a publicat in mediul online o conversatie personala cu fosta lui sotie, Kim Kardashian. 

Dupa cum a devenit cunoscut din capturile de ecran ale lui Kanye West, el a insistat asupra unei intalniri personale cu fosta lui iubita si mama copiilor sai. Rapperul credea ca femeia de afaceri si-a asumat responsabilitatea de a alege pentru copiii sai o scoala. In prezent ei merg la o scoala pregatitoare privata din Los Angeles. Cu toate acestea, Kanye s-a opus acestei decizii. In opinia sa, copiii ar trebui sa studieze la scoala sa privata „Donda Academy”. 

Printesa Diana nu ar fi placut-o pe Meghan Markle: „Nu cred ca ar fi fost marele ei fan”

Institutia include in sine o natura religioasa si poarta numele raposatei sale mame, Donda. Ea de asemenea se afla in Los Angeles. 

„Dumnezeu va iubeste”, a semnat rapperul publicatia. Cu toate acestea, ulterior el a sters postarea lui. 

De asemenea, fostul sot al lui Kardashian a vorbit si despre actualii si fostii parteneri ai surorilor Kim. Kanye i-a numit pe Tristan Thompson, Scott Disick si Travis Scott „donatori”.

Britney Spears - acuzata de fiii sai, Preston si Jayden. Afla ce s-a intamplat: „Nu am fost la inaltimea asteptarilor lor ca mama”

„Hollywood este un bordel gigant, iar pornografia mi-a distrus familia”, a mentionat rapperul. 

Kim Kardashian si Kanye West sunt deja oficial divortati. Procesul de divort a durat aproximativ un an. 

Articole din aceeasi categorie