29.12.2022
Daniela Costetchi - in lacrimi pe Instagram! Vezi ce a emotionat-o atat de mult pe bloggerita: „Ma imbratisez singura pe mine...” - VIDEO

Daniela Costetchi, in varsta de 25 de ani, este cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, dar si datorita stilului sau neobisnuit. Recent, tanara a publicat pe pagina sa un videoclip de arhiva, care a emotionat-o foarte mult. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Totul a inceput de la faptul ca Daniela Costetchi a decis sa-si aminteasca de anii de scoala. Aceasta a fost emotionata de dansul surorii sale, pe care aceasta l-a dansat recent la o serata din scoala in care a invatat si Daniela. 

Nu ti-ai gasit inca rochia potrivita pentu Revelion? Designerul vestimentar Diana Voevutki te poate ajuta in alegerea look-ului perfect care sa-ti puna in valoare silueta: „Trebuie sa tinem cont de...” - VIDEO

„Pur si simplu am vazut dansul asta si mi-au dat lacrimile pentru ca nici macar nu realizez in primul rand cat de mare e deja Dumitrita. In al doilea rand, parca nu demult am dansat eu acolo, in locul ei. Au fost timpuri frumoase care nu se mai intorc, se intampla o data in viata”, a spus Daniela Costetchi. 

Aceasta a publicat un dans, pe care ea l-a dansat alaturi de un coleg cand avea 15 ani. „Cu toata rusinea, postez”. 

Iar, in continuare, bloggerita a publicat un filmulet in care ea canta o melodie, un rap versurile caruia sunt compuse de ea. Acest videoclip a fost facut in primul sau an de colegiu, cand avea 17 ani si locuia intr-un camin din Romania. „Am gasit din greseala acest videoclip”. 

„E hitul anului 2023!” Iuliana Beregoi si Ceanu Zheng au lansat o noua melodie. Vezi cat de bine suna aceasta, dar si cat de entuziasmati sunt fanii lor - VIDEO

Videoclipul a emotionat-o si mai mult, caci lacrimile sale curgeau fara ca ea sa vrea. Pentru inceput, aceasta nici nu avea cuvinte, nu stia cum sa comenteze acest filmulet. 

„Cantecul asta a fost cadoul meu pentru ziua de nastere a mamei mele. Implinise 36 de ani atunci, cand eu am plecat la Cluj. Anul acesta, pe 16 februarie, mama va implini 44 de ani. Vedeti ca acolo aveam si alt accent? „Iar daca sunt un strain printre straini, voi ajunge acolo sus, auzi mama, iti promit”. Fata aia din videoclipul precedent, in luna ianuarie o sa-si vanda cartea sa cu poezii prin librarii. Ma imbratisez singura pe mine”, a spus Daniela Costetchi cu mandrie in ochi. 

Cum ar trebui sa intampinam corect anul care vine? Astrologul Corina Leonte vine cu cateva recomandari utile: „Pozitii negative, precum am avut in 2022, nu mai sunt in 2023” - VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si impreuna au o fiica, Leila.

Articole din aceeasi categorie