29.12.2022
Nu ti-ai gasit inca rochia potrivita pentu Revelion? Designerul vestimentar Diana Voevutki te poate ajuta in alegerea look-ului perfect care sa-ti puna in valoare silueta: „Trebuie sa tinem cont de...” - VIDEO

Deja suntem cu gandul nu doar la cadouri, ci si la tinuta pe care o vom imbraca de Revelion. Un look de invidiat intr-o rochie spectaculoasa te va face sa te simti speciala si atragatoare. Care sunt cele mai solicitate rochii si cum ne avantajeaza aspectul fizic, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Intai de toate este negrul, e la moda si o sa fie foarte solicitat. In fiecare an este solicitata aceasta culoare, dar in 2023 in special pentru ca este anul iepurelui negru de apa. Putem purta si multe culori apropiate de natura, sclipici, dar foarte modest si elegant. Nimic tipator, culorile puternice nu se mai poarta.”, a mentionat designerul vestimentar „Ariadna”, Diana Voevutki.

Voevutki vine si cu cateva recomandari atunci cand alegem tinuta potrivita pentru Revelion. „Alegem ceea ce ne va face sa ne simtim confortabil pentru ca este noaptea dintre ani si cum o intalnim asa va fi mai departe. Trebuie sa tinem cont de ce ne sugereaza astrologii, stilistii, designerii si casele de moda.”

Micul tau terapeut! Fiica Dianei Voevutki - vedeta TikTok-ului: fata face content exclusiv in limba engleza, pe care a invatat-o de sine statator: „Intr-o zi pur si simplu am zis: „Sunt plictisita'” - VIDEO

Rochiile cu pene te fac sa te simti o adevarata diva. Acest lucru este datorita aspectului elegant pe care ti-l ofera. „Cand avem rochii cu pene se rupe pur si simplu internetul si toata lumea le vrea. Daca noi purtam pene in zonele problematice, aceste zone devin mai putin problematice pentru ca pene sunt intr-o continua miscare si asta scoate din volum.”, a spus designerul vestimentar „Ariadna”.

Unele femei lasa pentru ultimul moment alegerea unei tinute de sarbatoare, pe cand altele „Avem care de doi ani si-au rezervat rochiile. Anul 2023 va fi unul bogat, va fi unul interesant pentru ca tendintele sunt foarte frumoase si noua ne place ce vedem.”, a povestit Diana Voevutki.

Vrei sa-ti descoperi senzualitatea? Incearca dansul pe tocuri, cunoscut si ca High Heels. Coregraful Olya Basantey iti explica care sunt avantajele acestui tip de sport: „Noi ne focusam pe descoperirea” - VIDEO

Prin creatiile sale spectaculoase, Diana Voevutki isi doreste sa transmita femeilor un mesaj important. „Femeilor nu trebuie sa le fie frica de corpul lor. Trebuie sa il scoata in evidenta si in acelasi timp sa joace cu factura, cu forma, cu culoarea.”

De curand, designerul a anuntat mult asteptata noutate pentru clientele fidele. Acum, rochiile pot fi admirate nu doar online, ci si la noul magazin.„Trebuie sa avem rochii gata pe loc deoarece vin des femei de peste hotare care au nevoie astazi, acum. Am decis sa avem si chirie.”, a mentionat designerul vestimentar „Ariadna”, Diana Voevutki.

Articole din aceeasi categorie