29.12.2022
Cum ar trebui sa intampinam corect anul care vine? Astrologul Corina Leonte vine cu cateva recomandari utile: „Pozitii negative, precum am avut in 2022, nu mai sunt in 2023” - VIDEO

Esti persoana care crede in diverse obiceiuri pe care neaparat trebuie sa le respecte in noaptea dintre ani? Se zice ca ar fi corect sa apelezi la un astrolog care iti va spune exact ce trebuie sa faci pentru a avea noroc in anul 2023. Cu mai multe detalii a venit reporterul PRO TV Iulia Deliu, intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

„Au ramas zile numarate pana la Revelion si eu astazi am venit la astrologul Corina Leonte pentru a afla ce facem in noaptea dintre ani si, cel mai important, ce nu trebuie sa facem in aceasta noapte”, reporter PRO TV Iulia Deliu. 

„Anul 2023 este guvernat de o planeta mai putin cunoscuta, care se numeste Ketu, este coada dragonului. Jyotish spune ca culoarea dragonului este un argintiu, un gri deschis. Eu va recomand cel putin sa faceti accent pe aceste culori. Ketu este planeta intuitiei. Tot ce se recomanda in 2023 este sa ne auzim vocea noastra interioara, sa incercam sa analizam indiciile care ni se ofera din partea universului si, astfel sa aplicam nu doar logica care ne zice solutia, dar si intuitia. Se zice ca va avea noroc si va fi de succes acela care va dezvolta acest simt subtil”, Corina Leonte, astrolog. 

Exclusiv! Nu a aparut la TV de mai bine de un an. De ce a lipsit in tot acest timp Adrian Ursu: „Am schimbat radical foarte multe lucruri...” - VIDEO

De obicei, in seara de Revelion, oamenii isi scriu dorintele pe o foita, o ard si o beau impreuna cu vinul spumant. „Eu va recomand sa faceti acest lucru nu chiar in seara de Revelion. Sa va asezati, sa va scrieti dorintele, trebuie sa fie la numar in jur de 108. Iti pare ca sunt multe, pentru ca ai scopuri si dorinte pentru corpul tau, sanatate, job, familie, vacanta si cand le aduni, sunt uneori si mai multe de 108. Anul acesta eu recomand sa se faca acest lucru nu in noaptea de Revelion, pentru ca dupa cum stim din data de 29 decembrie se porneste mercurul retrograd, de aceea recomand sa fie puse aceste scopuri pe foaie pana pe 29 decembrie. Mercurul este planeta energiei rapide, ea raspunde pentru inteligenta si uneori ne pot scapa unele lucruri din neatentie”. 

In seara de Revelion se recomanda: „Sa se coaca ceva in bucatarie si sa se serveasca. Se spune ca trebuie sa imbraci o haina noua, sau cel putin una curata si calcata. Aceste detalii au niste insemnatati favorabile. Mici cadouri, in special pentru copii, in special pentru acele persoane care ne par ca niste exemple in viata noastra. Sa fie asta parintii, mentorii sau prietenii care te inspira mult, trebuie sa le dai un pic de atentie. Sa fie in casa absolut curat si, in special, sa se spele podeaua. Recomand sa adaugati niste uleiuri aromate in apa cu care spalati podeaua. E super sa mergi in ospetie, sa vii cu niste cadouri, cu dorinte, cu vorbe frumoase, imbratisari. Toate aceste lucruri trebuie facute constient, pentru a obtine o karma buna. Norocul, pana la urma, tot tu ti-l faci cu mainile tale”. 

Daca am compara anii, 2023 va fi mai bun decat 2022? „Fiecare an este bun in felul sau. 2022 a fost anul lui Venus, ne-a invatat ce inseamna dragostea neconditionata. Anul 2023 este guvernat de Ketu, el va cere de la noi mai multa intuitie. Foarte mult depinde de ceea ce facem noi, cum gandim, cum actionam. Eu as spune ca prima parte a anului 2023 trebuie sa fie linistita, frumoasa, armonioasa, cel putin pana in luna iunie, pentru ca Jupiter, planeta pacii, bunastarii, este intr-o pozitie foarte frumoasa. De asta trebuie sa beneficiem de aceasta perioada. Totusi, trebuie sa avem grija la ceea ce spunem, cum vorbim, cum actionam, cat de prietenosi suntem cu toti cei din jur, caci astfel noi ne cream viitorul. Pozitii negative, precum am avut in 2022, nu mai sunt in 2023. Avem din partea universului o sustinere, dar deja depinde de fiecare dintre noi”. 

Ce crede Katy Black despre diferenta de varsta intr-o relatie, dar si ce nu i-ar ierta niciodata sotului ei. Bloggerita a facut dezvaluri sincere - VIDEO

„Eu le doresc tuturor telespectatorilor sarbatori cat mai frumoase, pace in familie, intelegere intre membrii familiei, sa aveti parte de prieteni, de succese in job. Totul este in mainile fiecarui dintre noi si doar trebuie sa ne straduim in aceasta directie”, Corina Leonte, astrolog. 

Articole din aceeasi categorie