29.12.2022
„E hitul anului 2023!” Iuliana Beregoi si Ceanu Zheng au lansat o noua melodie. Vezi cat de bine suna aceasta, dar si cat de entuziasmati sunt fanii lor - VIDEO

Recent a avut loc premiera filmului „Doua Inimi”, protagonistii principali ai carui sunt interpreta din Republica Moldova Iuliana Beregoi si Ceanu Zheng. Iar acum, cei doi au lansat piesa „Nu renunt”, care este si coloana sonora a peliculei. 

In film, Iuliana joaca rolul unei tinere pe nume Lexi, care vine dintr-o familie simpla si care, intr-un moment se indragosteste intr-un tanar pe nume Zen (pe care il joaca Ceanu).

Acestia au lansat o piesa comuna, interpretata in limba romana, care se numeste „Nu renunt”. Piesa a fost inregistrata in colaborare cu Mixton Music.

Exclusiv! Nu a aparut la TV de mai bine de un an. De ce a lipsit in tot acest timp Adrian Ursu: „Am schimbat radical foarte multe lucruri...” - VIDEO

„Eu la tine nu renunt de-ar fi sa urc si munti. Si pot sa spuna multi ca nu esti pentru mine. Eu la tine nu renunt”, este refrenul acestei melodii. 

In videoclipul piesei vedem mai multe imagini din cadrul filmului cu Iuliana si Ceanu. 

Compozitia a acumulat imediat o multime de comentarii si aprecieri. De asemenea, aceasta are peste 100 de mii de vizualizari. 

„De cand asteptam melodia asta”, „Respect! O piesa superba!”, „Super piesa, tot respectul”, „Cat am asteptat aceasta melodie”, „Ador piesa si filmul”, „Adorrr, stiu fiecare secventa din film, va apreciez munca depusa acestui film si acestei piese superbe!”, „Foarte frumoasa piesa noua si merita sa fii asculta si merita sa fii pe treningul 1”, „Cea mai faina piesa”, „Am ascultat din ea si sunt sigura ca va lua locul#1 in trending!”, „Nu am cuvinte, e foarte frumoasa piesaaaa”, „Asta e hitul anului 2023”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fanii vedetelor. 

Vrei sa-ti descoperi senzualitatea? Incearca dansul pe tocuri, cunoscut si ca High Heels. Coregraful Olya Basantey iti explica care sunt avantajele acestui tip de sport: „Noi ne focusam pe descoperirea” - VIDEO

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Ceanu Zheng este un blogger si actor din Romania, de origine chineza. Acesta se bucura de o comunitate pe Instagram de peste 300 de mii de abonati si peste 500 de mii de urmaritori pe Youtube. 

Articole din aceeasi categorie