17.10.2023
Daniela Costetchi - in lacrimi de ziua fetitei sale! Care este motivul: „Trei zile de nastere: la mine, la cresa, la Catalin” - FOTO/VIDEO

Bloggerita a aparut cu lacrimi in ochi de ziua fetitei sale. Vezi in articolul de mai jos ce imagini a publicat Daniela pe pagina sa de Instagram.

Daniela Costetchi a publicat cateva amintiri de ziua fetitei sale, prima imagien a fost una cu burtica de graviduta.

Mai apoi a urmat o secventta video de la petrecerea de anul trecut a micutei Leila. In descrierea aceasta a mentionat: „La muti ani! Merg dupa baloane, lumanari. Acum sufla lumanarile la cresa”.

„Urmeaza cateva postari pe care nu le-ati vazut demult”, a scris Daniela intr-un InstaStory.

Tany Vander a avut parte de un Baby Shower surpriza! Iata ce petrecere i-au organizat prietenele - GALERIE FOTO

„Munca mea de-o viata”! Anastasia Nichita, sedinta foto spectaculoasa cu medaliile pe care le-a obtinut de-a lungul timpului - FOTO

Dupa care a publicat o secevnta din timpul externarii unde apare si fostul sot si mama acestuia.

„Am „bosit” un pic. M-a luat un amalgam de stari”, a scris Daniela in descrierea unui colaj de videoclipuri. Prima secventa este de cand au aflat sexul copilului, iar in a doua secventa a aparut plangand.

Intr-un alt story a aparut cu lacrimi in ochi, in care spunea: „Ma uit la filmuletele astea si de parca a trecut o vesnicie, dar in acelasi timp simt de parca a trecut asa rapid. Noroc pentru videoclipurile cele de la nastere caci altfel nu era sa-mi amintesc, aveam o imagine de a Leilei de la nastere foarte stearsa, ma bucur foarte mult ca traim in era tehnologiei si avem posibilitatea de a printa momentele astea. In mai putin de doua ore vine Catalin si mergem sa o luam de la cresa pe Leila, maine facem petrecerea la mine si maine o ia Catalin la el. O sa aiba Leila trei zile de nastere: la cresa, la mine si la Catalin”.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este mama une fetite pe nume Leila.

Diana Ballerini - mesaje dedicate fostului sot? Ce a scris femeia de afaceri: „Daca stiam ce usi mi se vor deschide, luam unele decizii mult mai devreme” - FOTO

Articole din aceeasi categorie