17.10.2023
Tany Vander a avut parte de un Baby Shower surpriza! Iata ce petrecere i-au organizat prietenele - GALERIE FOTO

Bloggerita si femeia de afaceri Tany Vander va deveni in curand mama pentru a doua oara si astfel a avut parte de o petrecere surpriza din partea prietenelor.

Vander a fost invitata de onoare la un Baby Shower memorabil organizat la un restaurant select din Chisinau.

Influencerita care in curand va deveni mamica unui baietel si-a impartasit emotiile cu prietenii virtuali si astfel a publicat o galerie foto de la eveniment.

„Nu imi place sa gatesc, o fac de nevoie”! 10 lucruri pe care cu siguranta nu le-ai stiut despre Tatiana Nastas

„Baby Shower. Fetele m-au surprins atat de placut si chiar le-a reusit surpriza desi nimanui nu-i reuseste acest lucru practic nicidata deoarece eu mereu imi dau seama. Ina cica m-a invitat la pranz si inca eu am ales ora, deci clar ca nu puteam sa ghicesc ca merg de fapt la Baby Shower. Multumesc fetelor care si-au facut timp sa vina si care au participat la acest mini event frumos. Love you girls”, a povestit Tany pe contul ei de Instagram.

Bruce Willis isi pierde treptat capacitatea de a vorbi. Dementa „i-a furat” unul dintre hobby-urile preferate

Terasa restaurantului a fost decorata cu o multime de baloane, dar si flori in nuante de albastru, bej si cafeniu.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 219 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Imaginile care spun totul! Cum au fost surprinsi Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez, dupa meciul Portugaliei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie