17.10.2023
Diana Ballerini - mesaje dedicate fostului sot? Ce a scris femeia de afaceri: „Daca stiam ce usi mi se vor deschide, luam unele decizii mult mai devreme” - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, Diana Ballerini a publicat mai multe mesaje. Vezi in articolul de mai jos ce scrie femeia de afaceri.

Recent, Diana Ballerini a fost intr-o vacanta in Franta impreuna cu fetita sa, Iris. Aceasta a facut o sedinta foto langa Turnul Eiffel fiind imbracata intr-o rochie de culoare rosie si in maini tinand mai multe baloane de culoare rosie in forma de inima.

Iar in descriere a mentionat: „Daca stiam ce usi mi se vor deschide, luam unele decizii mult mai devreme, dar ele vin la momentul potrivit si eu sunt gata sa le traiesc. Acum nu imi mai pun intrebari de ce? Pentru ca am inteles, ca atunci nu era momentul potrivit pentru a trai ceea ce se intampla acum si nici oamenii potriviti. Recunostinta si multumire universului pentru tot”.

Tany Vander a avut parte de un Baby Shower surpriza! Iata ce petrecere i-au organizat prietenele - GALERIE FOTO

Iar in story aceasta a publicat o imagine din aeroport alaturi de un mesaj: „Pentru tot ce mi se intampla in ultimul timp in viata mea, eu m-am rugat mult.Mereu il rog sa-mi dea semne, oameni, situatii, ca eu alegerile deja le voi face singura asa cum simt eu. De ce primesc ceea ce imi doresc? Primesc pentru ca eu imi doresc din toata inima fara a ma gandi la altii. Eu sunt cel mai important om din viata mea si daca eu voi fi bine, vor fi toti din jurul meu. Ceea ce imi doresc mie, aceea le doresc si celor din jurul meu, chiar si fostilor si invidioaselor si frustratelor”.

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Articole din aceeasi categorie