17.10.2023
„Munca mea de-o viata”! Anastasia Nichita, sedinta foto spectaculoasa cu medaliile pe care le-a obtinut de-a lungul timpului - FOTO

Anastasia a realizat recent o sedinta foto ceva mai deosebita decat de obicei.

Fotografiile au fost facute intr-un studio. Acolo luptatoarea a imbracat un costum sport si niste ghete, iar mai apoi a purtat si o pereche de pantofi.

Dianna Rotaru si Tatiana Spinu isi masoara burticile! Ce imagini au publicat cele doua gravidute - FOTO/VIDEO

„Munca mea de-o viata. Nu sunt toate medaliile, insa fiecare medalie in parte este obtinuta prin sacrificii, traume, disciplina, ambitie, transpiratie si multa multa munca. Iubesc ce fac si multumesc pentru tot ce am reusit pana acum”, a mentionat campioana in descrierea imaginilor in care isi prezinta o parte din medaliile sale.

Tany Vander a avut parte de un Baby Shower surpriza! Iata ce petrecere i-au organizat prietenele - GALERIE FOTO

„Aceasta poza e de pus in rama”, „Cat de frumos. Ultima poza e despre putere si totodata feminitate”, „Bravo fata frumoasa, talentata si muncitoare! Esti mandria tarii noastre”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a imaginilor.

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Diana Balllerini - mesaje dedicate fostului sot? Ce a scris femeia de afaceri: „Daca stiam ce usi mi se vor deschide, luam unele decizii mult mai devreme” - FOTO

Articole din aceeasi categorie