29.08.2023
Daniela Cheltuitor - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi cum a pozat bloggerita, dar si ce tinuta a imbracat - FOTO

Bloggerita Daniela Cheltuitor adora sa-si organizeze sedinte foto. Vezi fotografiile senzationale pe care si le-a facut aceasta, in articolul de mai jos.

Daniela Cheltuitor a dat frau liber imaginatiei, bloggerita a ales sa-si imortalizeze ultimele fotografii cu burtica de graviduta. La aceasta sedinta foto aceasta a ales sa poarte lenjerie de culoare neagra, iar peste a asortat cu o plasa incrustata cu cristale de culoare neagra.

„Sa fii femeie nu-i usor, Sa fii pe placul tuturor, Ajungi apoi mama sa fii, Sa plangi, sa cresti langa copii,Dar este si adevarat ca este cel mai minunat. Sa fii femeie si iubitaSa fii sotie si mamica, Si azi mai mult decat oricand Dai vietii sens pe acest pamant!”, a scris Daniela in descrierea imaginilor publicate pe pagina sa de Instagram.

Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

„Ce frumoasa”, „Superba”, „Cat de frumoasa si impecabila!”, „Frumoasa! Sanatate, putere si rabdare”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a fotografiilor.

Irina Rimes si Killa Fonic se mai gandesc unul la altul? Imaginile devenite virale dupa ultimul lor concert la Chisinau - VIDEO

La scurt timp de la publicarea imaginilor pe social media, acestea au adunat peste 3 mii de like-uri.

„Copilaria nu a fost usoara”! Iuliana Beregoi, despre problemele cu care s-a confruntat la inceputul carierei, dar si cum se intelege cu parintii ei

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are peste 250 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul ei s-au casatorit in 2021. In luna martie al anului 2022 bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva, iar in luna aprilie al anului 2023 aceasta a anuntat ca este din nou insarcinata cu un baietel.

Republica Moldova a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris la proba caiac canoe

Articole din aceeasi categorie