05.05.2023
Daniela Burlaca - noua protogonista a emisiunii „Wine Trips Romania”! Actrita a vizitat Vinaria Salcuta: „A fost cumva neasteptat pentru mine” - VIDEO

In aceasta duminica la Pro TV Chisinau, veti afla povestea unei crame care scrie istorie de 3 generatii. Invitata noului episod Wine Trips Romania, este Daniela Burlaca. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta ce detalii veti vedea in aceasta saptamana in noul episod.

10 destinatii turistice,10 invitati speciali si vinuri selecte. In aceasta duminica va fi difuzat un nou eisod al emisiunii „Wine Trips Romania” unde invitata speciala a fost Daniela Burlaca.

A revenit in forta dupa o pauza de 2 ani! Afla ce a facut El Radu in tot acest timp - VIDEO

Burlaca a mentinoat ca:„A fost fain, a fost cumva neasteptat pentru mine, pentru ca de obicei nu ma delectez cu asemenea optiuni de a-mi petrece timpul. De obicei sunt mai mult pe aici prin teatru, pe la repetitii si daca imi gasesc un loc de liniste, atunci undeva in sanul naturii, unde canta doar pasarile si nu se bea vin. Si aici o degustare foarte vasta, dar stii ce mi-a placut cel mai mult, ca este foarte aproape de Stefan Voda unde este locul meu de bastina. Gazdele au fost foarte primitoare, ne asteptau cu drag, cu multa receptivitate, am petrecut timpul foarte frumos si fost si o zi prielnica, o vreme faina.”

Aceasta a marurisit ca a descoperit lucruri pe care nu le stia.„I-am descoperit pe cei de la Salcuta pentru ca pana atunci nu gustasem vinurile lor si chiar cumva mi-a placut si Sergiu, si Eugen, si Viorica, sunt vinurile pe care le-am degustat acolo. Iar de atunci am o sticla de la vinaria Salcuta acasa, in frigider tin vinul alb, vinul rosu mai putin. Bineinteles ca am descoperit niste noutati la acest capitol, am ramas frumos surprinsa de regulile pe care le-au instaurat ei acolo in vinarie si de toata masinaria asta pe care am vazut-o. Am ramas surprins placuta de investitiile pe care le-au facut, pentru ca este o vinarie mica acolo, dar este cu traditie.”

O premiera absoluta! Anisoara Puica si Catalin Crisan au lansat piesa „Daca ma iubesti”: „Muzica a scris-o feciorul meu, Radu” - VIDEO

Fiind intrebata in ce repetitii este acum la teatru, aceasta a povestit: „Noi, de fapt, am inceput un spectacol nou, am inceput sa lucram la un spectacol de vara am zis noi. Trebuie sa fie o comedie usoara, unde lumea sa vina sa se relaxeze dupa aia sa mai mearga, sa mai discute ca v-or fi seri calde de vara. Si de ce nu dupa un spectacol bun cu un Happy End, sa nu-ti petreci timpul frumos aici in Chisinau, asa ca v-a fi o comedie. Sunt implicati 6 actori, 6 personaje, astfel la inceputul lui iunie, la Geneza Art va astepyam cu drag.”

Keanu Reeves a fost „vizitat” de politie. Ce a patit marele actor american

Articole din aceeasi categorie