05.05.2023
A revenit in forta dupa o pauza de 2 ani! Afla ce a facut El Radu in tot acest timp - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul El Radu. Acest a venit in studio cu premiera piesei „Vraja ta”, care a fost lansata pe Youtube acum 3 saptamani.

Intrebat daca s-a mutat la Bucuresti, El Radu a raspuns: „Nu, fac navete. Am invatat cum sa procedez corect la nivel strategic de calatorii. De obicei este weekend-ul si prima jumatate de saptamana si a doua jumatate de saptamana sunt aici. Fac radio in Republica Moldova.”

„Sunt mai mult acolo datorita carierei, datorita job-ului. Am invatat cum e sa calatoresc, sa merg din colo incoace. Important sa iti placa momentul asta.”, a adaugat artistul.

Doua generatii intr-un video! Katy Black, momente induiosatoare alaturi de sotul si parintii ei: „Semeni ca doua picaturi de apa cu mama ta” - VIDEO

Dupa o perioada lunga in care a activat in calitate de producator, El Radu s-a relansat drept interpret. „Piesa asta este cu totul si cu totul deosebita. Este o piesa care, cum ai zis si tu, emana energie. Ea trebuia sa vina ca un intro de sezon estival. Premiera a fost la colegii vostri de la PRO TV. Sunt fericit ca piesa a intrat la posturi de radio atat in Moldova, cat si Romania.”, a mentionat interpretul.

Doina Ciobanu, pe coperta revistei Elle Spose! Fotografii de la nunta moldovencei au aparut in cea mai recenta editie - FOTO

De asemenea el a spus: „Mi-am dat bine seama ca trebuia sa iau o pauza. Foarte des incepusem sa activez in calitate de producator muzical peste Prut, tinerii artisti solicitandu-mi serviciile. Piesa este gata de prin octombrie anul trecut. Cantecul respectiv este licentiat cu o casa de discuri din Romania.”

La intrebarea „Ce urmeaza?”, acesta a raspuns: „Mergem sa lansam o artista de care ma ocup, originara de la Botosani. Mergem sa lansam piesa si clip la Bucuresti. Dupa Bucuresti plecam la Constanta unde filmam clipuri pentru 4 artisti de care ma ocup. Urmatoarea piesa pentru repertoriul propriu deja va fi in august-septembrie. Nu mai iau pauza de 2 ani. Am invatat intre timp meseria respectiva.”

Articole din aceeasi categorie