05.05.2023
Keanu Reeves a fost „vizitat” de politie. Ce a patit marele actor american

Indragitul actor american a primit o vizita neasteptata si neplacuta din partea autoritatilor, dupa ce acestea au fost alertate privind disparitia unei femei de 27 de ani in zona de resedinta din Los Angeles a actorului.

Situatia a fost neclara, asa incat nu s-a putut stabili daca persoana care a facut apelul s-a inselat cu privire la adresa actorului sau daca a incercat sa faca o farsa, consemneaza publicatia Daily Mail. 

Reeves a inteles greseala si a avut un comportament ireprosabil in fata organelor de ordine. Le-a transmis ca nu detine informatii referitoare la persoana in cauza si le-a confirmat ca aceasta nu se afla la el acasa.

Horoscop 5 mai 2023. Zodiile care fac impresie buna la o intalnire romantica

Starul din „Matrix” este basist in trupa de rock alternativ Dogstar

Keanu Reeves nu este doar unul dintre cei mai iubiti si talentati actori din „cetatea filmului”, Hollywood, ci este o personalitate complexa, care exceleaza si in alte ramuri ale artei. Astfel, acesta a fost basistul trupei Dogstar, in perioada 1994 – 1999, cand trupa s-a destramat dupa lansarea ultimului lor album „Happy Ending”.  Reeves a mai cantat la chitara bas si intr-un alt proiect muzical, in cadrul trupei Becky.

Anul acesta trupa Dogstar s-a reunit si promite lansarea unui nou album si a unor clipuri, impreuna cu organizarea catorva concerte. Viitorul lor album va fi prima lor lansare muzicala dupa 24 de ani.

A revenit in forta dupa o pauza de 2 ani! Afla ce a facut El Radu in tot acest timp - VIDEO

Reeves a regizat un lungmetraj si a produs mai multe pelicule

Keanu Reeves a debutat ca regizor in 2013 cu un lungmetraj despre artele martiale contemporane, „Man of Tai Chi” ( „Ucigas cu suflet pur”), care relateaza viata cascadorului Tiger Chen.

Debutul ca producator a avut loc in anul 2012 cu  Side by Side ( „Pelicula versus digital”), apoi au urmat  Knock Knock (2014), Exposed (2015) , Siberia, in care a jucat si indragita noastra actrita Ana Ularu (2018 ), Replicas (2018), Already Gone (2019) si John Wick: Chapter 4 (2023), potrivit Wikipedia.com.

Articole din aceeasi categorie