05.05.2023
O premiera absoluta! Anisoara Puica si Catalin Crisan au lansat piesa „Daca ma iubesti”: „Muzica a scris-o feciorul meu, Radu” - VIDEO

Interpretii Anisoara Puica si Catalin Crisan au fost in vizita la O Seara Perfecta cu o premiera absoluta. Piesa „Daca ma iubesti”, a fost inregstrata alaltaieri, iar ieri interpretata in exclusivitate in studio. 

„Am schimbat cel putin doua pasapoarte venind la Chisinau, ultima data am venit cu 2 luni in urma. E frig aici, dar oamenii sunt la fel de calzi.”, a marturisit Crisan.

Si-a inceput cariera in calitate de chelner, dar a ajuns la Chefi la cutite! Afla povestea Irinei Fetcu si cum a fost experienta la emisiune - VIDEO

„Muzica a scris-o feciorul meu, Radu si el a gandit si proiectul acestei melodii, cu un instrument frumos grecesc buzuki, cu o modulatie interesanta. El a cladit aceasta melodie si cand m-am gandit cu cine sa o cant, mi-am amintit de timbrul lui Catalin.”, a spus Anisoara.

Catalin a marturisit si cum a ajuns la Chisinau: „A fost foarte interesant, m-am trezit la patru dimineata, am ajuns la aeroport la Bucuresti si de acolo am ajuns la voi, dupa care m-a luat de proaspat Anisoara. Acum exact 6 ani am aniversat 30 de ani de cariera la sala Palatului si Anisoara era unica invitata din Moldova.”

Horoscop 5 mai 2023. Zodiile care fac impresie buna la o intalnire romantica

La fel, Crisan a relatat cum e in viata de zi cu zi: „Eu cant muzica linistita, pentru ca ma incarc pe scena, asta imi place sa fac. In viata de toate zilele nu sunt asa linistit si bland. Imi place pe scena ceea ce fac si faptul ca de 36 de ani fac lucrurile acestea si se transmit si la cei care se uita acum la noi, este cea mai mare bucurie, ca daca as fi cantat de nebun si pleca lumea din sala, m-as fi lasat demult.”

Interpretul a spus ca vrea sa lanseze un videoclip la piesa „Daca ma iubesti”: „O sa facem un videoclip in care sa apara cei care canta, ca mai nou apar caii, paduri, lacuri, iar ala care canta la final.”

„Ieri am inregistrat piesa, dar trebuia sa facem lansarea astazi si am reusit.”, a spus Puica.

„Eu am iertat, fara iertare nu pot merge mai departe”. Marcela Paladi - primul mesaj dupa ce soferul, care a lasat-o fara picioare, a fost condamnat - VIDEO

Crisan a marturisit ce parere are despre Gheorghe Topa: „E un om cu suflet mare si e foarte iubit, am vazut si pe strada. Are niste emotii, dar cand ai emotii canti cel mai bine.”

Articole din aceeasi categorie