05.01.2024
Dan Ionita a cumparat familiei sale o masina de lux! Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut iubita acestuia, Cristina - FOTO/VIDEO

Bloggerul, Dan Ionita si-a surprins familia cu nou BMW pe care l-a achizitionat! Vezi in articolul de mai jos ce reactie a avut iubita sa.

Pe pagina sa de Instagram, Dan Ionita a publicat un InstStory unde impartasea momentul cu urmaritorii sai si ii anunta despre noua achizitie.

„Noi cand avem o durere ne impartasim cu voi si la fel cand avem o bucuie ne impartasim cu voi, vrem sa va aratam ce bijuterie am luat astazi pentru noi. Am ales BMW din motiv ca eu sunt fan BMW si am luat acest model fiindca prin oras merge cu electricitate si vazand ca Cristina o sa conduca mai des, nu e asa de mare si e potrivit”, a mentionat bloggerul.

In secventa video, Dan Ionita a intrebat-o si pe Cristina daca ii place, iar aceasta a dat afirmativ din cap, exclamand: „Da”!

Emilian Cretu - zi de nastere de neuitat in Florida! Iata cine i-a fost alaturi la aniversarea celor 37 de ani: „Chiar daca este de la distanta foarte mare...” - FOTO/VIDEO

Dan Ionita a mai pubicat si cateva imagini cu noua masina pe care a ales sa o cumpere.

Andreea Bostanica are un admirator secret! Cum a fost surprinsa in timpul vacantei din Dubai - FOTO/VIDEO

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 350 de mii de abonati. Acesta are un baietel din fosta relatie pe nume Artur. Recent, Ionita a anuntat ca iubita lui Cristina este in asteptarea unui copil.

Fiul lui Alain Delon, vesti triste despre starea de sanatate a marelui actor: „Este slabit si...”

Articole din aceeasi categorie