05.01.2024
Fiul lui Alain Delon, vesti triste despre starea de sanatate a marelui actor: „Este slabit si...”

Actorul de 88 de ani, Alain Delon, un monstru sacru al cinematografiei franceze, care a suferit un grav accident vascular cerebral (AVC) in iulie 2019, parea foarte slabit intr-o fotografie publicata pe Instagram cu ocazia Ajunului Craciunului. Acum, la inceput de an, Anthony Delon, a dezvaluit in ce stare proasta se afla indragitul actor.

Pe 24 decembrie, Alain Delon a sarbatorit ceea ce el spune ca a fost „ultimul sau Craciun”, in casa sa din Douchy, Loiret, Franta, impreuna cu doi dintre cei trei copii ai sai: Alain-Fabien si Anthony. De astfel, actorul, in varsta de 88 de ani, parea foarte slabit intr-o fotografie publicata pe reteaua de socializare Instagram de fiul sau, Alain-Fabien, cu ocazia Ajunului Craciunului.

Starul francez a suferit un grav AVC in iulie 2019, iar fiul sai Anthony a anuntat recent ca celebrul actor francez are o stare precara de sanatate. El a explicat ca tatal lui nu prea vorbeste, il oboseste si il enerveaza orice.

Cum arata acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrite la inceputul anilor 2000. Viciile si-au pus amprenta pe corpul ei - FOTO

„Este slabit si nu suporta sa se vada astfel, diminuat. Vorbeste putin, il oboseste sau il enerveaza cand il facem sa se repete, caci vocea lui nu este intotdeauna in ton, vreau sa spun audibila”, a dezvaluit, joi, 4 ianuarie, Anthony Delon, cadrul unui interviu acordat pentru Paris Match.

Cei trei copii ai lui Alain Delon au depus o plangere 

In iulie 2019, cei trei copii ai lui Alain Delon au depus o plangere impotriva unei femei prezentate ca „asistenta sa sociala” - care a fost expulzata in vara anului trecut din resedinta starului din Douchy-Montcorbon, o localitate situata la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris - dar pe care aceasta o respinge ca fiind o terminologie incorecta. O ancheta a fost deschisa, in special pentru fapte de hartuire morala.

Emilian Cretu - zi de nastere de neuitat in Florida! Iata cine i-a fost alaturi la aniversarea celor 37 de ani - FOTO/VIDEO

Potrivit avocatului lor, Hiromi Rollin, dupa AVC-ul suferit de starul francez, „l-a izolat in mod constant pe Alain Delon de apropiati si de familie, utilizand manevre si amenintari”. Pe de alta parte, avocatul femeii a anuntat ca doreste sa depuna o plangere „impotriva membrilor familiei Delon si a unor garzi de corp pentru violente voluntare in forma agravata (...), constatate printr-un certificat medical”.

In acelasi interviu, fiul lui Alain Delon, Anthony, a marturisit ca a depus o sesizare impotriva surorii sale Anouchka Delon, pe care o acuza ca nu l-a informat in legatura cu faptul ca tatal lor a fost „supus la cinci teste cognitive” intre 2019 si 2022 si ca „nu l-a trecut pe niciunul dintre ele”.  

Articole din aceeasi categorie