05.01.2024
Andreea Bostanica are un admirator secret! Cum a fost surprinsa in timpul vacantei din Dubai - FOTO/VIDEO

Bloggerita si interpreta Andreea Bostanica nu duce lipsa de admiratori nici in vacanta.

Moldoveanca a fost dintotdeauna discreta cu viata personala si a evitat mai mereu sa vorbeasca la acest subiect atat cu urmaritorii ei, cat si cu presa. Cu toate acestea, recent, Andreea a dat de inteles ca are un admirator ce reuseste sa o surprinda placut prin intermediul surprizelor ce le organizeaza.

Bostanica a postat pe Instagram cateva fotografii, dar si filmulete in care tine in maine un buchet de-a dreptul spectaculos cu trandafiri roz. 

„Mi-am cunoscut sotul cand l-am reclamat la politie”! Povestea atipica a primei intalniri dintre doi tineri care azi au o familie - VIDEO

„The only weight a girl has to carry is flowers”, in traducere din engleza: „Singura greutate pe care o fata trebuie sa o duca sunt florile”, a notat Andreea Botanica in descrierea fotografiilor.

In mai putin de o zi de la publicarea imaginilor, acestea au adunat aproape 20 de mii de aprecieri, dar si sute de comentarii: „Esti tu barbie, dar Ken unde e?”, „O floare mai frumoasa ca alta”, „Andreea esti foarte frumoasa”.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

Emilian Cretu - zi de nastere de neuitat in Florida! Iata cine i-a fost alaturi la aniversarea celor 37 de ani: „Chiar daca este de la distanta foarte mare...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie