05.01.2024
Emilian Cretu - zi de nastere de neuitat in Florida! Iata cine i-a fost alaturi la aniversarea celor 37 de ani: „Chiar daca este de la distanta foarte mare...” - FOTO/VIDEO

Actorul Emilian Cretu isi sarbatoreste astazi ziua lui de nastere. Acesta implineste frumoasa varsta de 37 de ani. 

Desi Emilian este departe de casa, acest lucru nu a fost un obstacol pentru el in ceea ce priveste organizarea zilei lui de nastere.

Aflat in Florida, actorul, impreuna cu cativa prieteni (printre care si interpretul Gabriel Nebunu), au vizitat una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din imprejurimi, mai exact, Disney's Animal Kingdom.

„Mi-am cunoscut sotul cand l-am reclamat la politie”! Povestea atipica a primei intalniri dintre doi tineri care azi au o familie - VIDEO

Aniversarea a continuat intr-un restaurant din orasul Orlando (Florida), acolo unde sarbatoritul a avut partea de-o surpriza de neuitat.

„Sexy este cuvantul care descrie perfect personalitatea mea”! Cristina Miron asa cum nu ati mai vazut-o niciodata - FOTO

De asemenea, de la eveniment nu a lipsit muzica buna, dar si dansurile, cu care cei prezenti au incins atmosfera.

Pentru eveniment, Emilian a optat pentru o tinuta total black. Acesta a imbracat o camasa, o pereche de pantaloni clasici, dar si o pereche de pantofi.

Totodata, Cretu a distribuit pe contul lui de Instagram si cateva fotografii cu ocazia implinirii a 37 de ani. „Welcome 37”, in traducere din engleza: „Bine ai venit 37”, a mentionat actorul.

„...Chiar daca este de la distanta foarte mare, dar oricum, simt energia voastra si mesajele voastre. Va multumesc la toti pentru tot ce ati facut pentru mine”, a mai mentionat Emilian.

Pamela Anderson, complet nemachiata in noua campanie Proenza Schouler. Cum arata actrita in varsta de 56 de ani - FOTO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 534 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie