06.02.2024
Dan Balan ii da lectii de pian nepotelului sau. „Sa-ti fie viata un nesfarsit Concert - Poveste!” - VIDEO

Dan Balan a implinit 45 de ani, iar cu ocazia aniversarii mama acestuia a publicat un mesaj emotionant pe Facebook.

Ludmila Balan a avut grija sa impartaseasca emotiile de bucurie cu fanii de pe Facebook. Interpreta a publicat cateva secvente video cu Dan, care este astazi sarbatorit, in care interpretul il invata pe nepotelul sau sa cante la pian.

Emotionant! Anatolie Melnic impreuna cu orchestra Lautarii au indeplinit dorinta unei fetite care parcurge 20 de kilometri cu un acordeon in spate pentru a ajunge la scoala muzicala - VIDEO

Ludmila a scris si un mesaj de felicitare in descrierea postarii: „La multi ani,Danut! Dorinta mea enorm de mare a fost… Si,iata,este! Sa-ti fie viata un nesfarsit Concert - Poveste! Te iubesc enorm, Danutelu! Esti viata mea! Dan si prima lectie de muzica pentru nepotelul sau, Cristi”.

Fanii au venit cu mai multe mesaje de felicitare in sectiunea comentarii a postarii: „Viata sa-ti fie, tot un cantec! La multi ani, Dan Balan!”, „Sa ne traiesti,Dan Balan! Te iubim”, „La multi ani frumosi si binecuvantati cu sanatate si succes! Toata admiratia si respectul pentru fiu si dumneavoastra!”, „La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi”.

In luna dragostei, in vizita la maestrul Eugen Doga. „Iubirea este o enigma, un infinit. E o taina care ne inconjoara” - VIDEO

Ludmila Balan, in varsta de 63 de ani, a devenit cunoscuta prin anii '90, cu emisiunile pentru copii „Noapte buna, copii!”, „Casuta cu povesti”, „De la 5 la 10” si „Tanti Ludmila Show”. Ea este mama cantaretului Dan Balan si sotia diplomatului Mihai Balan.

Ella Chistol vrea sa-si faca operatii estetice? Ce a raspuns bloggerita - VIDEO

Articole din aceeasi categorie