05.02.2024
Ella Chistol vrea sa-si faca operatii estetice? Ce a raspuns bloggerita - VIDEO

Ella Chistol este una dintre cele mai apreciate bloggerite din Republica Moldova. Recent pe pagina sa de Instagram, aceasta a raspuns la cele mai frecvente intrebari adresate de catre internauti.

Bloggerita a decis sa comunice cu urmaritorii sai si a vorbit sincer despre schimbarile pe care le-ar face cu exteriorul sau.

Intrebata daca ar modifica forma nasul, Ella a raspuns:„Posibil daca ma deranja nasul foarte mult, probabil il faceam, cum am procedat cu parul. Poate si as schimba ceva, dar la moment inteleg ca nu sunt inca pregatita”.

Bloggerita a adaugat ca este important sa  faci o schimbarea daca simti ca acest lucru te va face fericita:„Daca apar intr-o zi cu nasul bandajat, sa stiti care e cauza. Daca iti doresti o schimbare si ai destul curaj si resurse financiare, e mai bine sa faci modificarile care te pot face fericita. Aspectul fizic, pentru noi fetele conteaza mult”,a mentionat Ella. 

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul online ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de 314  de mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Se iubesc la fel de mult ca pe timpuri! Ella Chistol a publicat imagini  rare alaturi de sotul sau de acum 17 ani - VIDEO
Eram la un pas de a pune capat relatiei”. Ella Chistol - in premiera la TV  a facut dezvaluiri sincere despre relatia cu sotul sau, dar si provocarile  prin care au trecut
Articole din aceeasi categorie