29.06.2022
Dakota Johnson a vorbit sincer despre filmarile „Fifty Shades of Grey”: „Daca as fi stiut din timp ce ma asteapta, nu cred ca as fi acceptat acest rol”

Candva, cartea scrisa de E. L. James „Fifty Shades of Grey” a facut mari furori. Sute de mii de femei din intreaga lume au citit povestea de dragoste dintre milionarul Christian Gray si studenta Anastasia Steele, apoi au asteptat cu nerabdare si filmul bazat pe acest roman. Rolurile principale in film au fost jucate de Jamie Dornan si Dakota Johnson. 

Insa, filmul nu a fost la nivelul asteptarilor fanilor. Acestia s-au revoltat de calitatea adaptarii filmului. Oamenii s-au plans pe actorie si, in general, multi au spus ca nu a iesit atat de bine pe cat ar fi putut fi. Cel mai important este ca si Dakota Johnson este de acord cu parerea internautilor. 

Verisoara lui Pierre Narcisse nu crede ca el ar fi murit din cauza insuficientei cardiace: „Dintre toti africanii, camerunienii s-au remarcat intotdeauna prin capacitatea lor fizica si prin puterea lor”

In ultimul interviu, pe care l-a acordat revistei Vanity Fair, actrita a spus ca ea la fel nu este multumita de rezultatul final. Actrita a accentuat ca din start ea a ramas de acord sa se filmeze cu un alt scenariu. Insa, in timpul filmarilor, deja a devenit clar ca versiunea finala a filmului v-a fi cu totul alta.

Vinovata, dupa spusele Dakotei, este autoarea cartii - Erica James. „Ea mereu controla procesul creativ. In fiecare zi ea cerea ca unele chestii si scene sa fie filmate asa cum ea doreste”, a spus Dakota in interviu. Si a adaugat ca trilogiei i-a lipsit acea enigma pe care o avea in vedere actrita atunci cand a acceptat rolul Anastasiei Steele.

Sergiu Turcan avut o zi de nastere mai deosebita in acest an! Vezi ce cadou a primit interpretul de la scriitorul Ianos Turcanu - VIDEO

„In toate trei carti sunt cateva parti care pur si simplu nu trebuiesc filmate si difuzate. De exemplu, monologul interior, care, pe alocuri era foarte aiurea. Dar a spune in glas acele ganduri, tot nu era tocmai potrivit. Platoul de filmare devenea un camp de lupta. Zilnic. Si, intr-un final, totul arata ca o nebunie adevarata”, a recunoscut actrita. 

Dakota a spus ca nu putea vorbi inainte despre asta din cauza contractului. Insa, ani mai tarziu, ea a reusit in sfarsit sa spuna adevarul. „Eu oricum nu regret ca am participat la acest proiect. Insa, daca as fi stiut din timp ce ma asteapta, nu cred ca as fi acceptat acest rol”, a spus vedeta.

Ea are puteri supranaturale! Afla cum face fata Tatiana Heghea programului extrem de incarcat si cum a devenit micutul ei de o luna partenerul de nadejde al interpretei inca din burtica: „Este un copil antrenat..” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie