29.06.2022
Verisoara lui Pierre Narcisse nu crede ca el ar fi murit din cauza insuficientei cardiace: „Dintre toti africanii, camerunienii s-au remarcat intotdeauna prin capacitatea lor fizica si prin puterea lor”

Moartea interpretului Pierre Narcisse i-a socat atat pe fani, cat si pe prietenii si familia lui. Artistul niciodata nu a spus ca sufera de probleme cu sanatatea. La inceputul anului 2022, interpretul a implinit 45 de ani. 

Verisoara lui Pierre, Victoria Pierre-Marie, a afirmat: „Tanar, puternic, voinic. El a fost african, avea sange de camerunez. Este imposibil sa fi murit din cauza insuficientei cardiace. Avea o inima foarte puternica”, a mentionat femeia. 

Dupa spusele artistei, Narcisse se ocupa activ cu sportul si era mereu pregatit pentru orice activitate fizica.

Cara Delevingne si Selena Gomez - sarut pasional in noul episod al serialului „Only Murders in the Building” - VIDEO

„Desigur ca mi-as dori sa obtin informatii suplimentare, sa fac o investigatie proprie - nu cred ca el a murit de la faptul ca avea o inima slaba. Pierre niciodata nu s-a plans pe dureri. Era mereu puternic si tare, cum si trebuie sa fie un adevarat african. Dintre toti africanii, camerunienii s-au remarcat intotdeauna prin capacitatea lor fizica si prin puterea lor”, a spus Victoria. 

13 femei celebre care au pierdut sarcina si au avut curaj sa vorbeasca despre asta - FOTO

Narcisse a murit in timpul unei operatii la rinichi. Muzicianul suferea de mai multi ani de astm si guta, ceea ce nu a facut decat sa-i agraveze starea. Medicii l-au diagnosticat cu insuficienta cardiaca intr-un final. 

Articole din aceeasi categorie