29.06.2022
Ea are puteri supranaturale! Afla cum face fata Tatiana Heghea programului extrem de incarcat si cum a devenit micutul ei de o luna partenerul de nadejde al interpretei inca din burtica: „Este un copil antrenat..” - VIDEO

Probabil alta in locul ei ar innebunit! Cu trei copii, concerte, prezentari de moda si mai nou un clip proaspat. Tatiana Heghea insa sclipeste de fericire, iar cum ii reuseste a povestit chiar ea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Tatiana Heghea afirma cu mandrie faptul ca micutul sau, care abia a implinit o luna este partenerul sau de nadejdie pentru intreaga sa activitate foarte solicitata.

Interpreta povesteste cu drag faptul ca pana pe data de 18 mai a avut evenimente, iar pe data de 20 mai a venit puiul sau de om pe lume. Proasapta mamica povesteste ca doar dupa 6 zile de la nastere a putut deja sa se bucure de primul eveniment, iar forma sa fizica este una de invidiat: „Este un copil antrenat si ii multumesc zi si noapte pentru asta.”, spune ea.

Invitata a povestit si despre alegerea unui nume cu totul si cu totul special pentru fiul sau si anume - Tiberiu-Alexander: „La barbati e mai dificil sa alegi un nume si uite ca eram fixata pe Alexandru, dar tindeam spre Alexander, el fiind primul din Grecia Antica, dupa care la un moment dat am rezonat cu Tiberiu, iar cineva mi-a zis ca dupa carti e Tiberian. Nu e vorba ca imi place mie, e vorba ca am rezonat si asta spun fiecarei mamici care imi cere idei de nume.” , a povestit ea.

Fiica Doinei Danielean a implinit 2 luni! Ce destainuiri a facut jurnalista despre momentul cand a vazut-o pentru prima data pe Eva-Maria - FOTO

Desi nu a trait un episod de gelozie majora, invitata afirma ca Raluca, fiica sa este extrem de protectiva si iubitoare cu micutul, in schimb lui Artur i-a luat ceva timp sa se obisnuiasca cu noul membru al familiei. 

Tatiana Heghea a venit in platoul emisiunii O Seara Perfecta pentru a lansa clipul melodiei „Ne-ar fi de-ajuns iubirea”.

„Clipul este o dovada a faptului ca acasa la noi fiecare artist lucreaza, cel putin eu mereu sunt in actiune, mereu am careva idei, ceva imi doresc sa fac. Adevarul e ca atunci cand vrei sa faci, paradoxal apar unele impediemente. Uite de exemplu acest videoclip a fost filmat in primavara anului 2021, pentru ca eram gravida si era burtica. Eu era hormonal pe alta unda, si de aia am dus la final abia acum acest videoclip.” , spune ea.

Artista povesteste ca totul a fost foarte operativ si spontan: „Eram la filmarea unui spot publicitar in mai 2021 unde am fost imaginea unui brend unde pe prim plan era ideea familiei. Mie atat de tare mi-a placut acest rol, atat de mult am constientizat frumusetea familiei mele si eu fiind un om foarte spontan am spus: Alex, eu vreau sa filmez cu tine acest videoclip pentru piesa aceasta. Ii multumesc si doamnei Radmila Popovici pentru textul acesta pentru ca eu iubesc toate textele melodiilor mele, dar acesta are niste fraze dumnezeiesti.”, a precizat ea. 

Gemenii care au interpretat un cantec in stilul lui Morgenstern! Mihai si Vasile sunt de nedespartit si formeaza trupa „Golden Twins” Vezi care este cel mai mare vis al lor: „Vrem sa devenim...”- VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie