29.06.2022
Sergiu Turcan avut o zi de nastere mai deosebita in acest an! Vezi ce cadou a primit interpretul de la scriitorul Ianos Turcanu - VIDEO

Formatia Megapolis a cantat live pentru admiratorii de rock and roll. Cu ocazia zilei sale de nastere, interpretul Sergiu Turcan a organizat o zi a usilor deschise chiar in studio. Cine au fost invitatii si cum a decurs aniversarea, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Interpreti, compozitori si un grup de tineri au fost invitatii lui Sergiu Turcan, care, chiar de ziua sa de nastere a cantat rock and roll acompaniat de bandul sau. „O idee nastrusnica pentru mine as spune eu. Formatia Megapolis si Sergiu Turcanu facem parte din directia cultura a municipiului Chisinau si avem planificate asa intalniri cu spectatorii, dar eu am dublat aceasta intalnire cu ocazia zilei mele, un artist trebuie sa-si imparta bucuria cu cei apropiati.”, a mentionat interpretul Sergiu Turcan.

De ziua sa, artistul a primit si un cadou deosebit din partea scriitorului Ianos Turcanu. Este vorba de niste versuri care neaparat se vor regasi intr-o noua piesa.

Performanta uimitoare! Irina Rimes este prima artista din Romania care lanseaza un concert in metaverse. Vezi videoclipul cu cele 11 piese, dar si avatarul identic al artistei - VIDEO

La intalnire au rasunat nu doar cantece, dar si urari de felicitare din partea prietenilor interpretului. „Pentru Sergiu am vorbe de bine si de inspiratie. Il cunosc de multi ani, tot ce s-a intamplat azi e o sarbatoare a sufletului. Majoritatea textelor lui sunt scrise de mine si chair am stat la baza formarii lui ca personalitate si ca artist mare. Uneori l-am impins din urma si ma bucur foarte mult. Sergiu are talent si persfectuva.”, a spus Ianos Turcanu.

De asemenea jurnalistul Andrei Porubin a adaugat: „El este un muzician extraordinar. Am incredere in Sergiu atunci cand avem de rezolvat o problema legata de muzica. Ne leaga o prietenie de 22 de ani. Eu spre deosebire de Ianos Turcanu nu i-am scris nici un text lui Sergiu, sper sa-i scriu de azi inainte ceva. Publicul trebuie sa simta cum se naste muzica. Sa simta vibratia, de aceea artistii si instrumentistii care canta pe viu sunt apreciati.”

Cara Delevingne si Selena Gomez - sarut pasional in noul episod al serialului „Only Murders in the Building” - VIDEO

Si interpretul Anatol Mirzenco a fost prezent la eveniment. „Dimineata l-am sunat sa-l felicit. Suntem de putin timp prieteni. Eu ii doresc lui Sergiu ceea ce-si doreste el personal.”

Articole din aceeasi categorie