29.09.2023
Daca viata ta ar fi un film, care ar fi titlul? Cum au raspuns prezentatoarele Pro TV la aceasta intrebare - VIDEO

Vezi in articolul de mai jos cum au raspuns la intrebare Daniela Andreev, Valeria Capra, Anisoara Loghin, Iuliana Maranciuc si Iulia Deliu.

Fiind puse la incercare, prezentatoarele Pro TV nu au stat mult pe ganduri si au raspuns.

Daniela Andreev, prezentatoarea stirilor Pro TV a dezvaluit: „Nu stiu, aventurile Danielei”.

Prezentatoarea stirilor Pro TV, Valeria Capra a fost luata prin surprindere si a mentionat: „Ti-am zis sa-mi dai voie sa le citesc inainte, opreste. Traieste clipa”.

Doua premiere muzicale intr-o singura luna! Mihaela Tabura, dezvaluiri despre cariera si viata de familie: „Sunt foarte bucuroasa si onorata ca...” - VIDEO

Anisoara Loghin, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta, nu a stat prea mult pe ganduri si a spus: „Titlu, The pursuit the happynes”, in traducere din limba engleza: „In cautarea fericirii”.

Prezentatoarea stirilor Pro TV, Iuliana Maranciuc a mentionat: „Cea mai frumoasa viata sau o viata de poveste”.

Magnat si Feoctist - piese cu milioane de vizualizari! Cine e mai bogat dintre cei doi, dar si care se considera mai destept si talentat - VIDEO

Pentru prezentatoarea emiiunii Gusturile se Discuta, Iulia Deliu a fost o adevarata provecare, aceasta a dezvaluit: „Doamne, cat de complicat. Stai asa, o sa mai pui o dta, eu trebuie sa ma gandesc. Probabil, traieste din plin”.

Iubeste din nou? Diana Ballerini, la bratul unui barbat misterios - FOTO

Articole din aceeasi categorie