29.09.2023
Magnat si Feoctist - piese cu milioane de vizualizari! Cine e mai bogat dintre cei doi, dar si care se considera mai destept si talentat - VIDEO

Invitati in platoul O Seara Perfecte sunt milionari in vizualizari. Cum au ajuns piesele semnate de Feoctist si Magnat sa atraga atata atentie au povestit baietii.

Milioanele de vizualizari pe care le strang la piesele lor nu ii mira, dar ii bucura. Magnat a dezvaluit: „Poate nu suntem cei mai buni, dar muzica noastra o auzi pe strada. In ultima perioada, mai multe mame ne trimit secvente video, unde bebelusii lor asculta Buna Rea, acesta este un lucru nou pentru noi”.

Feoctist a marturisit: „Buna Rea si piesele acestea s-au dus mai in popor si cumva ne-au schimbat nisa ca marime de varsta, dar nu cred ca a fost un boom, wow. Nu eram chiar nimeni, mai dadeam concerte si pana la Buna Rea”.

Doua premiere muzicale intr-o singura luna! Mihaela Tabura, dezvaluiri despre cariera si viata de familie: „Sunt foarte bucuroasa si onorata ca...” - VIDEO

Fiind intrebati cei doi ce inseamna Buna Rea pentru ei, acestia au mentionat: „O femeie ideala, trebuie sa fie buna cu copii si rea cu barbatii. Avem niste iubite foarte intelegatoare, ne inteleg mult si le multumim frumos”.

In videoclipul piesei Buna Rea apare si Cristian Cebotari, Magnat a dezvaluit: „Cei care apar in clip sunt prietenii nostri, cu Cristian Cebotari noi am fost la un eveniment si am spus ca trebuie sa filmam un videoclip si el sa aratat tare deschis.”.

Cei doi interpreti au fost provocati sa raspunda la cateva intrebari, iar raspunsurile sa le arate cu degetul spre unul din ei.

Cine e mai destept? - Au aratat unul spre altul.

Iubeste din nou? Diana Ballerini, la bratul unui barbat misterios - FOTO

Cine e mai talentat? - Cei doi au decis ca Magnat este.

Cine e mai somnoros? „Amandoi, noi nu ne certam ca de ce dormi, daca trebuie de dormit dormim”, a mentionat Feoctist.

Cine intarzie mai mult? Cei doi au fost de parerea ca Feoctist este cel care intarzie.

Baietel sau fetita? Tatiana Koberidze a organizat un Gender Party grandios pentru a afla sexul viitorului ei copil -VIDEO

Cine e mai zgarcit? - „Chiar astazi trebuia sa impartim niste bani si am vazut ca nu suntem zgarciti”, a mentionat Magnat.

Cine e mai mancacios? - Cei doi au aratat spre Magnat.

Cine e mai bogat? - Cei doi au aratat unul spre altul.

Cine e mai lenos? - Magnat si Feoctist au dezvaluit ca Feoctist este acela.

Marcela Paladi isi sarbatoreste ziua de nastere! Cum a fost surprinsa la miezul noptii, dar si ce mesaje de felicitare a primit - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie