29.09.2023
Doua premiere muzicale intr-o singura luna! Mihaela Tabura, dezvaluiri despre cariera si viata de familie: „Sunt foarte bucuroasa si onorata ca...” - VIDEO

Aparitia unui copil in orice familie schimba tot, iar acest lucru il afirma cu drag si Mihaela Tabura care a fost invitata recent in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Despre un an cu Mihaita si nu doar, afla detalii mai jos.

De curand, baietelul Mihaelei Tabura a implinit un anisor, astfel, aceasta a povestit mai multe detalii despre rolul ei de mamica: „Este intr-adevar greu, dar cand zambete o data toate au plecat. Eu de fiecare data ma consolez si spun ca important este ca e sanatos. El demult a spus mama, de la 6 luni”.

Mihaela si-a exprimat in direct la O Seara Perfecta si dragostea nemarginita pentru fiul ei. „Dragostea de cuplu, de mama, de tata este una, dar cand apare dragostea fata de copilul tau este asa un sentiment care creste pe zi ce trece, nu se potoleste, nu se schimba in respect. Acum am inceput sa iubesc pentru ca dragostea creste”, a mentionat artista.

Marcela Paladi isi sarbatoreste ziua de nastere! Cum a fost surprinsa la miezul noptii, dar si ce mesaje de felicitare a primit - FOTO/VIDEO

Prima aniversare a micutului Mihaita a fost sarbatorita intr-un cerc restrans, alaturi de nasi si cumetri, a mai povestit Tabura. De asemenea, interpreta i-a dedicat si o piesa baietelului ei cu ocazia zilei lui de nastere.

„Vreau sa multumesc celor cu care am colaborat: textierei Catalina Lungu, Corneliu Botgros pentru aranjament si cumetrului meu VioMark pentru fimare”, a mentionat Mihaela Tabura.

Artista se mai bucura de inca o premiera muzica. Acum doua zile, aceasta a lansat o piesa alaturi de trupa Akord.

„Sunt foarte bucuroasa si onorata ca mi-au permis sa fiu alaturi de ei si iata ca am ajuns la a doua colaborare. Am gasit autorii piesei. Grigore Vieru a scris textul, Ian Raiburg linia melodica si iata asa am dobandit drepturile de autor, legal, asa cum se cuvine. Noi doar am readus la viata, noi nu furat nimic. I-am dat o alta viata.”, a povestit Tabura despre piesa „Hai, Hai” care a fost interpretata anterior de artista Angela Bucico.

Iubeste din nou? Diana Ballerini, la bratul unui barbat misterios - FOTO

In cele din urma, invitata le-a multumit si actorilor care s-au filmat in cel mai proaspat videoclip al ei, este vorba despre Violeta Popov si sotul ei, Alex Cebotari.

Chiar daca a tinut prenumele copilului in taina, o prietena a dat-o de gol! Cum il cheama pe fiul Danielei Cheltuitor - FOTO

Articole din aceeasi categorie