29.09.2023
Iubeste din nou? Diana Ballerini, la bratul unui barbat misterios - FOTO

Recent, femeia de afaceri a divortat de Marco Ballerini. Dupa ce arhitectul si-a oficializat relatia cu o alta femeie, in story alaturi de un barbat misterios a aparut si Diana.

Pe pagina sa de Instagram, Diana Ballerini s-a afisat alaturi de un barbat misterios, iar in descriere a mentionat: „Ne-am asortat”.

Marcela Paladi isi sarbatoreste ziua de nastere! Cum a fost surprinsa la miezul noptii, dar si ce mesaje de felicitare a primit - FOTO/VIDEO

Mai apoi aceasta a publicat o secventa video, iar una din urmaritoare ia lasat si un mesaj: „Da eu v-am vazut, frumosi tare. Parca erai o pustoaica alaturi de el”.

Iar spre finalul zilei Diana a mentionat: „Unele stiu mai bine despre mine decat stiu eu. Cred ca stiu a ghici prin 5G”.

Femeia de afaceri nu ia dezvaluit identitatea, insa tine foarte mult la el din spusele ei. Cei doi nu formeaza un cuplu, insa el e cel care incearca sa o cucereasca pe Diana.

Baietel sau fetita? Tatiana Koberidze a organizat un Gender Party grandios pentru a afla sexul viitorului ei copil -VIDEO

Daca ii leaga o relatie de dragoste sau doar una de prietenie, urmeaza sa aflam.

Cuplu tata-fiica, star pe TikTok si Instagram. Cum au cucerit internetul Ben si Zara - VIDEO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Maia Sandu, fotografie emotionanta alaturi de Codrut, un caine lovit de masina care are acum o noua casa, Presedintia - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie