01.11.2022
Au sarbatorit pentru prima data Halloween-ul! Vezi in ce costume s-au deghizat Tatiana si Ilie Maxian: „Toata ziua a fost dedicata acestui outfit” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta au fost invitati sotii Ilie si Tatiana Maxian, care au venit deghizati. Acestia au mentionat ca sarbatoresc pentru prima data Halloween-ul si li se pare chiar distractiv si interesant. 

Pentru emisiune, sotii Maxian s-au pregatit minutios. Acestia au aparut deghizati intr-un cuplu care deja a murit si a ramas doar scheletul din ei. „Toata ziua a fost dedicata acestui outfit. Am o peruca, un desen. Rochia a fost facuta in doar cateva ore. Doua ore mi-a luat sa-mi fac machiajul. Mie da-mi motiv si eu iti fac ceva frumos. Mi s-a parut ca asa e mai usor”. 

Pro TV are o noua prezentatoare! Daniela Andreev va prezenta stirile de la ora 17:00, iar munca in teren nu se amana. Cum a primit vestea: „Cand am ajuns acasa m-au coplesit emotiile si am inceput sa plang” - VIDEO

Recent, cei doi au sarbatorit nunta de matase. Si pentru a-si aminti de aceasta zi toata viata, Tatiana si Ilie au decis sa mearga la Cappadocia. „E la fel ca pe Instagram doar dimineata, cand zboara aceste baloane. Ziua este un orasel obisnuit. Trebuie sa te organizezi foarte bine, pentru ca acolo nu in fiecare zi zboara aceste baloane”. 

Pentru aceasta calatorie, Tatiana s-a pregatit foarte bine. „In primul rand am inceput cu outfit-urile. Le-am ales ca sa corespunda cu toate locatiile in care am fost. Am luat si un ghid, care ne duceau la toate locatiile. Eu am pregatit totul din timp. M-am gandit unde vreau sa fac poze”.

Sunt tineri, frumosi si indragostiti! Naista Adriana Babin si alesul sau, Ion Rotaru, s-au cununat: „Sunt sigura ca vom fi un cuplu perfect” - VIDEO

Potrivit sotilor, ei nu au reusit sa primeasca placere de la aceasta calatorie. „Cand am fost imbracata in rochia galbena si am facut poze nu am reusit sa savuram totul. Baloanele zboara 40 de minute si in tot acel timp, fotografii, miresele si toti stau sa prinda momentul. E o atmosfera foarte incordata. Se simte chestia asta. Putini stau si admira pur si simplu totul”. 

„Ne-am trezit la 4 dimineata. Tatiana s-a machiat, a calcat toate hainele. A durat ceva timp. Eram somnorosi, insa cand am vazut rezultatul, dispozitia s-a ridicat. Eu de fapt nu iubeam sa calatoresc, insa Tatiana ma motiveaza mereu. Ea asta isi doreste foarte mult si deja visul ei e si visul meu”, Ilie Maxian. 

In acest an, Tatiana si Ilie pentru prima data sarbatoresc Halloween-ul. „Copiilor le place foarte mult, dar sa stii ca chiar azi am facut un sondaj pe Instagram si 97% dintre urmaritorii mei nu sarbatoresc aceasta zi”. 

Vedetele de la noi au facut furori de Halloween! De la Andreeea Bostanica si Natalia Gordienko, pana la Valeria Lungu - vezi cele mai spectaculoase look-uri care au fost purtate in acest an - FOTO/VIDEO

„Ne-am gandit sa decoram si casa, insa nu am reusit din pacate. Eu eram permanent la evenimente, Tatiana cu treburile ei. Dar pe viitor, de ce nu? Eu vad asta ca ceva distractiv, interesant. Eu niciodata nu m-am mascat. Ma uitam la altii, dar astazi cand m-am machiat mi-a placut”, Ilie Maxian. 

In continuare, Anisoara Loghin si-a provocat invitatii sa intre in pielea unul altuia, pentru a face un fel de joc. „Eu mereu ma gandesc cum ea s-ar simti ea sau cum s-ar gandi”, a spus Ilie Maxian. „Eu tot mereu ma pun in pielea lui. In special cand are evenimente zi de zi si trebuie de dimineata sa-l trezesc sa mearga cu mine. Cand vad ce chin si durere are, il simt tare”, a mentionat Tatiana Maxian. 

Se pare ca cei doi se cunosc foarte bine unul pe altul, caci s-au descurcat de minune cu jocul Anisoarei. 

Irina Kit - provocata de catre Anisoara Loghin! Afla ce ar face interpreta cu Dan Balan si Johy Davis - VIDEO

In curand, sotii Maxian vor lansa o noua melodie. „Azi am mers sa inregistram vocile. Dupa ce va fi lansata, vom face si un videoclip. Va fi ceva mai diferit de ceea ce am mai facut”.

Articole din aceeasi categorie