01.11.2022
Sotii Maxian au sarbatorit recent 12 ani de casatorie! Afla de la Tatiana care este secretul unei relatii de dragoste armonioase si de lunga durata - VIDEO

Sotii Maxian au fost provocati de echipa O Seara Perfecta sa decoreze dovleci de Halloween. Intre timp, reporterul i-a luat la intrebari pe cei doi. Afla care este secretul unei relatii armonioase.

Intrebati daca obisnuiesc sa sarbatoreasca de obicei Halloween-ul, Tatiana a raspuns: „Daca sincer, nu. Eu ultima data am taiat dovleci cand eram mica. Nu stiam ce semnifica aceasta sarbatoare, stiam doar ca trebuie de taiat bostanii si de pus lumnari in ei. Datorita copiilor nu am uitat de aceasta sarbatoare. Pana anul trecut ei nu au spus niciodata de Halloween, dar anul acesta insista, astepta costume”

Sotii Maxian au lucrat in echipa in timp ce au pregatit dovlecii pentru Halloween. „Putin o sa redactez desenul Tatianei pentru ca daca o sa iau cum a desenat Tatiana o sa iau si din ochi. Incerc sa ma implic si eu putin in desen.”, a spus Ilie.

Pro TV are o noua prezentatoare! Daniela Andreev va prezenta stirile de la ora 17:00, iar munca in teren nu se amana. Cum a primit vestea: „Cand am ajuns acasa m-au coplesit emotiile si am inceput sa plang” - VIDEO

Pe langa decorarea dovlecilor, Ilie si Tatiana au fost provocati sa comenteze cateva afirmatii. La afirmatia „Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii nostri.”, Ilie a mentionat: „Asta e vorba mea. Eu mereu ii spun Tatianei ca banii mei sunt banii nostri si banii ei sunt banii ei. Nu este o problema.”

„Aceasta afirmatie este prezenta la noi in casa. Banii lui Ilie sunt banii mei si ai mei sunt ai mei.”, a adaugat Tatiana.

Au sarbatorit pentru prima data Halloween-ul! Vezi in ce costume s-au deghizat Tatiana si Ilie Maxian: „Toata ziua a fost dedicata acestui outfit” - VIDEO

Totusi, Ilie isi surprinde sotia ori de cate ori are ocazia. „Ilie mi-a luat o geanta de la Hermes, era in lista mea de dorinte si s-a realizat foarte repede.”

Intrebati daca sunt de parere ca dragostea trece prin stomac, Ilie a raspuns: „Pai fiecare om isi doreste si ii place sa guste, sa manance. Cand mananc ceva ii spun te iubesc inca si mai tare. Cred ca trece. Imi place sa gatesc.”

De curand cuplul a implinit 12 ani de casatorie, iar Tatiana a dezvaluit care este de fapt secretul unei relatii de dragoste armonioase si de lunga durata. „Nu este nimic ideal la inceput, totul ne-am invatat prin greseli, dar cu ajutorul rabdarii si a sustinerii si respectului, totul este posibil.”

Intr-un final, au fost gata si dovlecii, iar rezultatul a fost unul spectaculos. „Pentru mine a fost ceva interesant si deosebit”, a spus bloggerita.

Articole din aceeasi categorie