01.11.2022
Irina Kit - provocata de catre Anisoara Loghin! Afla ce ar face interpreta cu Dan Balan si Johy Davis - VIDEO

Pe langa faptul ca a vorbit despre noua sa piesa pe care a lansat-o recent, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Irina Kit a fost provocata de Anisoara Loghin sa participe in jocul „Ce-ai face cu...?”

Intrebata de catre Anisoara Loghin ce mai face, artista a raspuns: „Fac bine, fac muzica in continuare. De data asta si cu videoclip. „Ratiunea si inima” se numeste piesa. E o lupta care ne macina pe toti. Ideal ar fi sa fie un echilibru, dar ce este ideal in viata asta?”

Pe langa faptul ca are o voce divina, Irina isi compune singura versurile si muzica pentru piese. Cu toate acestea, versurile dupa parerea ei sunt mai greu de scris. „Pentru mine versurile ies mai greu. Muzica imi vine repede, cum ar spune Pavel Turcu: „Intr-o noapte”. La mine muzica vine mai repede, la versuri trebuie sa meditez mai mult, trebuie sa imi pun mintea in miscare. Nu poti sa scrii asa, oricum. Mai scriu si la comanda, ma pun in mintea copiilor si scriu, dar pentru mine cumva e mai serioasa treaba si trebuie traite versurile astea.”, a spus Irina.

Interpreta a recunoscut ca de felul sau este mai rationala, insa de multe ori aceasta totusi actioneaza cu inima. „Eu sunt foarte rationala de felul meu, dar actionez mai mult cu inima si uite ca de asta nu castig prea multe in viata. Eu consider ca sunt un om cald si chiar gandesc cu inima, acum depinde si de situatie.”, a mentionat aceasta.

Asa tata, asa fiica! Fata cea mare a lui Dwayne Johnson si-a facut debutul in wrestlingul profesionist

Anisoara Loghin a pregatit si un joc pentru Irina Kit care se numeste „Ce-ai face cu... ?”. Interpreta a fost provocata sa spuna ce ar face cu mai multe persoane publice atat de la noi cat si de peste hotare daca ar avea aceasta ocazie.

La intrebarea „Ce-ai face cu Carla's Dreams?”, Kit a spus: „Ar fi banal sa spun ca am face o piesa. L-as demachia.” De asemenea, ea a fost intrebata ce ar face cu Igor Sirbu din Trupa Acord. „As merge la strans struguri. Mi se pare foarte sprinten.”, a mentionat Irina.

Totodata cu Dan Balan artista ar merge pe o insula pustie, iar pe Johy Davis l-a apara „de batausii de la mall”.

Sunt tineri, frumosi si indragostiti! Naista Adriana Babin si alesul sau, Ion Rotaru, s-au cununat: „Sunt sigura ca vom fi un cuplu perfect” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie