01.09.2023
Cum arata Kate Moss fara pic de machiaj, la 49 de ani, dupa ce acum doua decenii o tinea numai in petreceri imbibate in alcool

Kate Moss, una dintre cele mai cunoscute figuri ale anilor '90, cand vine vorba de prezentari de moda, a fost surprinsa zilele trecute la o plimbare de una singura, pe strazile din Londra. Britanica ajunsa la 49 de ani a iesit din casa fara strop de machiaj.

Din ce in ce mai multe vedete au "curajul" de a aparea nemachiate in public, lucru care nu prea se intampla cu ani in urma. Kate Moss a adoptat acest "trend" si nu s-a ferit de fotografii care au reperat-o rapid pe strada.

Kate Moss nemachiata

Kate Moss nu are o silueta cu mult diferita fata de perioada cand facea legea pe podiumurile de moda. Afiseaza, de asemenea, un chip fara riduri. De cativa ani, supermodelul a renuntat la stilul de viata haotic pe care-l ducea acum mai bine de 20 de ani, cand participa la petreceri nesfarsite imbibate in alcool si fum de tigara si cand nu dadea nicio importanta somnului. In 2005 a fost implicata intr-un scandal, dupa ce a fost pozata la o petrecere langa o masa pe care erau mai multe linii de praf alb.

Patric Hanganu - probleme cu politia! De ce incident neplacut a avut parte interpretul, dar si ce dezvaluiri a facut pe social media - VIDEO

Acum nu mai iese la fel de mult, a renuntat la alcool, face yoga zi de zi pentru a gestiona stresul si chiar a lansat un brand care promoveaza stilul de viata sanatos.

Iti da fiori! Soprana Ana Cernicova si fiica ei, Amelia Uzun, au lansat cover-ul piesei „Ani de liceu” de Stela Enache - VIDEO

Cu emotii si flori in mana! De 1 septembrie, vedetele si-au petrecut odraslele la scoala: „Sa pasim cu dreptul” - FOTO

Anul trecut au aparut speculatii conform carora Kate si-ar fi facut un lifting facial, scrie Daily Mail, dar vedeta nu a confirmat niciodata informatia, desi pielea ei e mai stralucitoare, ridurile sunt reduse si intreg chipul e mai proaspat si mai plin.

Articole din aceeasi categorie