01.09.2023
Cu emotii si flori in mana! De 1 septembrie, vedetele si-au petrecut odraslele la scoala: „Sa pasim cu dreptul” - FOTO

Ca in fiecare an, elevii din Republica Moldova incep un nou an scolar. 1 septembrie este o zi importanta atat pentru elevi, cat si pentru parintii acestora, care au grija, de fiecare data, ca odraslele lor sa mearga la scoala bine pregatite din toate punctele de vedere.

Pe retelele de socializare, vedetele de la noi au postat fotografii cu copiii lor.

Ilie si Tatiana Maxian

„Sa intram cu dispozitie intr-un nou an scolar. Felicit toti copii si parintii cu 1 Septembrie, va doresc doar reusite in toate, performanta si mult succes. Sa pasim cu dreptul”, a scris Tatiana la descrierea fotografiilor in care apare alaturi de sotul sau, dar si cei 3 copii.

Anatolie si Tatiana Melnic

„Ii doresc sa-l iubeasca mult mai mult decat mine...”! Diana Ballerini - mesaj dedicat fostului sot dupa ce acesta a anuntat ca are iubita - VIDEO

Kamelia a fost insotita in aceasta zi importanta de parintii sai. Ea a purtat un costum clasic in carouri si un tricou alb de tip polo. „De 5 ani aceleasi emotii atat pentru ea, cat si pentru noi”, a scris Tatiana Melnic pe Instagram.

Teodor si Marina Carnat

„Comorile noastre an de an. Sa avem cu totii un an nou scolar roditor”, a scris Marina Carnat de contul ei de Instagram.

Emilian Cretu

In acest an, Emilian a fost la 1 septembrie pentru ca sa-si sustina nepoata. Imbracati frumos, cei doi si-au facut si o poza comuna.

Inna Terescenco

Fosta si actuala sotie, prietene la catarama! Fotografia comuna a celor doua, dar si mesajul Danei Sota pentru Natalia Barbu: „Pentru multi, relatia noastra este imposibil de inteles...” - FOTO

Vasile si Ionela Advahov

Maria Ciorici

Cristina Ceaus

Diana Voevutki

Satoshi - tot mai sus! In ultima zi de vara, interpretul a lansat o piesa care iti rascoleste sufletul: „Pur si simplu superba” - VIDEO

Diana Ballerini

Rodica Untila

Bogdan Ghies si Olga Tapordei

Tatiana Tattocika

Andrei si Ella Chistol

Articole din aceeasi categorie