01.09.2023
Patric Hanganu - probleme cu politia! De ce incident neplacut a avut parte interpretul, dar si ce dezvaluiri a facut pe social media - VIDEO

Interpretul Patric Hanganu, are o comunitate mare pe Instagram. Este foarte activ si posteaza des poze si momente interesante din viata lui personala.

Recent, intr-o serie de stories, Patric Hanganu le-a povestit urmaritorilor sai ce i s-a intamplat, chiar din masina. Cu ceva timp in urm interpretul a fost oprit de inspectorii de patrulare si i-a fost suspendat permisul de conducere. 

Iti da fiori! Soprana Ana Cernicova si fiica ei, Amelia Uzun, au lansat cover-ul piesei „Ani de liceu” de Stela Enache - VIDEO

Dupa ce permisul de conducere i-a fost returnat, ieri acesta  a venit cu cateva dezvaluiri pe social media: „Nu stiu de ce imi vine sa cred ca unii ofiteri de la noi, fac abuz de serviciu si vor sa-mi iei permisul de conducere. Am avut asa o situatie urata acum, ne-am oprit la trecerea de pietoni trei soferi, au trecut pietonii de pe dreapta, dupa asta s-a pornit, soferul in stanga a pornit inainte si eu dupa el si pe mine ma opreste. Precum ca pe partea stanga era pieton si eu nu i-am acordat prioritate, eu nici nu l-am vazut si nici nu stiu daca era pieton acolo, dar masina din fata tot ar fi trebuit sa o opreasca. Nu stiu de ce simt ca domnii ofiteri o sa ma lase din nou fara permis”.

Cu emotii si flori in mana! De 1 septembrie, vedetele si-au petrecut odraslele la scoala: „Sa pasim cu dreptul” - FOTO

„Sincer, eu ma simt abuzat de politia noastra. Nu inteleg opririle astea, de ce asa, ba control de rutina, ba acuma situatia asta ca nu am acordat prioritate pietonului de pe stanga, eu ma conduc dupa masina din stanga. Eu sunt sigur ca acolo nu era pieton, pentru ca masina din fata nu a fost oprita, dar pe mine m-a oprit si ca la urma asa cu o fata multumita, dupa jumate de ora de discutie si de pierdere de timp am iesit afara si mi-a dat actele inapoi si mi-a zis ca data viitoare daca ma mai prinde cu asa incalcare imi ia permisul pe jumatate de an. El a zis ca m-a vazut la sectorul de politie si stie ca mi-a fost luat permisul pentru o luna”, a mai adaugat interpretul.

Patric a marturisit si ca a i s-a propus de mai multe ori sa-si schimbe numerele de inmatriculare:  „De mai multe ori mi s-a propus ca trebuie sa-mi schimb numerele de inmatriculare si nu o sa ma cunoasca si nu o sa ma mai opreasca. Oare asa zile am ajuns noi in Moldova asta a noastra sa traim? Sa ne temem, ca trebuie sa ne ascundem, sa ne schimbam numerele de inmatriculare ca nu cumva sa nu ne cunoasca politia si ca sa nu faca abuz de noi. Eu sunt socat de ultimele lucruri care se intampla la mine in legatura cu politia noastra rutiera, sunt socat de comportamentul si atitudinea lor. Inteleg ca Chisinaul este foarte mic si te stii cu tot omul”.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie