01.09.2023
Iti da fiori! Soprana Ana Cernicova si fiica ei, Amelia Uzun, au lansat cover-ul piesei „Ani de liceu” de Stela Enache - VIDEO

Astazi, elevii din Republica Moldova incep un nou an scolar. Cu aceasta ocazie, Ana Cernicova si Amelia Uzun au decis sa inregistreze cover-ul cunoscutului cantec care rasuna de 1 septembrie in toate scolile, „Ani de liceu”.

„Anii de liceu se schimba de la generatie la generatie, dar atmosfera lor parca e aceeasi”, a mentionat Cernicova in descrierea filmuletului facut public pe social media.

„Ani de liceu
Cu emotii la romana
Scumpii ani de liceu
Cand la mate dai de greu

Ani de liceu
Cand ti-i soarele in mana
Si te crezi legendar Prometeu

Ani de liceu
Cand se-ntampla o tragedie
Fiindca el te-a zarit
La un film cu un alt baiat

Ani de liceu
Impletind cu poezie

Tot ce ai tu mai bun, mai curat
Ani, ani de liceu
Ani, ani de liceu”, sunt versurile pe care cele doua le-au interpretat live.

Miresele anului! TOP 6 persoane publice din Moldova care s-au casatorit in 2023 - FOTO

In mai putin de o ora de la publicarea pe online, piesa a adunat peste 500 de aprecieri din partea internautilor, dar si zeci de comentarii.

„Fetelor, sunteti minunate”, „Ce talentata e Amelia! Voi doua formati duetul pur si simplu ideal”, „Fetelor, sunteti fantastice”, „O voce mai frumoasa ca alta”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit Ana si Amelia.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Cu emotii si flori in mana! De 1 septembrie, vedetele si-au petrecut odraslele la scoala: „Sa pasim cu dreptul” - FOTO

Articole din aceeasi categorie