08.09.2022
Nunta cu alai! Retelele au fost inundate cu imagini si filmulete de la petrecerea Gabriellei Damir si a lui Roman Burlaca. Vezi vedetele care s-au distrat alaturi de miri - FOTO/VIDEO

Chiar daca sunt casatoriti de un an, Gabriella Damir si sotul sau, Roman Burlaca, au decis sa organizeze nunta ieri, pe 7 septembrie. Acestia au avut parte de o sarbatoare de neuitat, plina de emotii vii si momente frumoase. 

Dupa cununia, care a avut loc la Biserica „Sfintul Ierarh Nicolae”, mirii au mers la sala, unde a avut loc nunta. 

Primul lucru care a avut loc la sala, a fost inscrierea (care a fost inscenata, caci Gabriella si Roman s-au casatorit oficial acum un an). Gabriella a fost condusa la brat de catre tatal ei. 

Chiar daca ei sunt sot si sotie deja, acest moment a fost unul emotionant si foarte dragut. Roman s-a pus intr-un genunchi si a imbracat foarte gentil inelul pe degetul Gabriellei.

Dupa inscrierea a urmat intampinarea oaspetilor, a nasilor, a parintilor si tuturor prietenilor care au fost invitati la acest eveniment. Mirii s-au fotografiat cu fiecare invitat in parte. Printre invitatii sai au fost si multe vedete din Republica Moldova, printre care Dara, Natalia Gordienko, Igor Sarbu, Nina Cretu impreuna cu Renato Usatii, Daniela Burlaca, Laura Jdanov, Igor Cuciuc si altii.

E fetita sau baiat? Gabriella Damir va deveni mamica! Marele anunt a fost facut chiar in ziua nuntii. Imagini emotionante cu burtica bloggeritei - VIDEO

„Fiti fericiti! Va iubesc foarte mult!!! Sunteti cei mai sinceri!”, a scris pe retelele sociale Natalia Gordienko. 

„Casa de piatra, dragii nostri fini Roman si Gabriela! Va uram multa multa fericire si felicitari pentru o nunta ca in povesti!!! Domnul sa va aiba in paza pe voi si pe micuta minune pe care o asteptati!!!”, a mentionat Vasile Advahov impreuna cu sotia sa, Ionela. 

EXCLUSIV! Primele imagini de la cununia Gabriellei Damir cu Roman Burlaca. Cine sunt nasii cuplului - FOTO/VIDEO

Si, cum fara muzica. Nasul mirilor, Vasile Advahov a cantat alaturi de formatia Zdob si Zdub renumita piesa „Trenuletul”. De asemenea, la nunta au cantat formatia Akord, Vladimir Fotescu si Larisa Busuioc. 

Iar cel mai emotionant moment a fost primul dans al mirilor, in cadrul caruia, Gabriella si Roman au anuntat ca sunt in asteptarea unui bebelus. 

A urmat veselie mare, dansuri, muzica energica si toata lumea s-a distrat de minune. 

Unul dintre invitati nu a putut fi alaturi de miri, din pacate. Este vorba despre Ionel Istrati, cel care, apropo, le-a facut cunostinta celor doi cu multi ani inainte. Ionel a publicat pe Instagram o imagine si a mentionat ca ii pare foarte rau ca nu a putut fi alaturi de ei in aceasta zi speciala. 

„Felicitari, dragii mei! Acum nu sunteti doar un cuplu frumos, ci si o familie tanara. Va doresc armonie si intelegere, dragoste si prosperitate nesfarsita. Rasfatati-va, respectati-va, pretuiti-va. Casatorie fericita!”, a scris Ionel si a adaugat: „Imi pare rau ca din cauza concertelor astazi nu am putut fi alaturi de voi”. 

Si cel mai dulce moment al serii a fost tortul mirilor, un tort red velvet care avea cinci nivele, era intr-o nuanta de un albastru si era decorat cu flori vii. Se pare ca tortul era delicios, caci Gabriella a ramas foarte incantata dupa ce l-a gustat. 

Noi imagini de la nunta Marinelei Bezer! Bloggerita, alaturi de sotul sau, au organizat o sedinta foto in stil retro: „Acel tip de dragoste de moda veche” - FOTO

 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie