24.08.2022
Madonna si fiica sa au mers in vacanta! Vezi aparitia exotica de pe un iaht din Italia - FOTO

Madonna a mers in vacanta in Italia. Vedeta se afla deja de mai multe zile in Europa. Aceasta si-a sarbatorit aniversarea de 64 de ani, dupa care a decis sa-si extinda sederea pentru mai multe saptamani. De data aceasta, cantareata a fost surprinsa pe un iaht de lux alaturi de familia sa. Diva internationala si-a dorit tot ce este mai bun pentru copiii ei.

Copiii Madonnei s-au bucurat de o petrecere de neuita pe un iaht in Sicilia. Fotografii au surprins-o pe fiica divei, Lourdes Leon, dar si pe fiul Madonnei, Rocco Ritchie. Rocco a implinit recent varsta de 22 de ani.

Madonna a mers in vacanta in Italia

Madonna  a avut doar motive de fericire in luna august. Diva a implinit 64 de ani, iar fiul ei a implinit varsta de 22 de ani. Cantareata a distribuit pe retelele sociale mai multe fotografii rare cu toti cei sase copii pe care ii are. Lourdes Leon, Rocco, Mercy James, David Banda si gemenele Estere si Stelle, au mers in vacanta in Italia cu mama lor.

Madonna a mers in vacanta in Italia si a purtat o bluza alba cu o palarie de paie

Madonna a mers in vacanta in Italia si a petrecut alaturi de familia sa / Profimedia Images

Paparazii au profitat de ocazie si au incercat sa surprinda momentele rare de familie din viata Madonnei. Diva a fost surprinsa purtand o bluza alba care i-a acoperit corpul in intregime. Pentru a se proteja de soare ea a ales si o palarie de paie la care a asortat o pereche de ochelari de soare.

Fanii au reactionat pe retelele sociale la postarile Madonnei. In trecut aceasta a fost acuzata ca foloseste filtre de infrumusetare pentru a arata ca o adolescenta de 16 ani.

Diva nu a dat niciodata curs acestor zvonuri, insa imaginile surprinse de paparazzi au facut deja inconjurul internetului.

Pe iahtul inchiriat de vedeta s-au aflat doar prietenii apropiati ai acesteia si familia. La 64 de ani, Madonna demonstreaza ca varsta este doar un numar. Nimic nu sta in calea distractiei cand vine vorba de vedeta internationala.

Ecaterina Gurscaia a fost ceruta in casatorie! Vezi poza emotionanta publicata de cea care a invins lupta cu cancerul: „Cel mai usor da..” - FOTO

Cum a fost pozata Lourdes Leon alaturi de mama sa

Madonna si Lourdes Leon au o relatie foarte apropiata. De-a lungul timpului, fiica vedetei a povestit despre mama sa in nenumarate interviuri. Lourdes se bucura sa aiba o cariera de succes in lumea modei.

Aceasta spune ca nu si-a dorit sprijinul mamei sale si a incercat sa se descurce tot timpul singura. De data aceasta diva a fost surprinsa in vacanta cu intreaga familie. Este un moment rar pentru Lourdes si fratii ei. Programul incarcat pe care il au nu ii ajuta sa se bucure deseori de astfel de vacante de familie.

Lourdes a dovedit si de aceasta data ca nu se sfieste sa pozeze in tinute indraznete. Diva a purtat o palarie colorata, insa piesa de rezistenta a fost reprezentata de costumul de baie. Aceasta a ales un costum de baie care cu greu i-a acoperit bustul generos. In partea de jos a asortat si o fusta.

Lourdes Leon in costum de baie in timp ce se afla cu Madonna in vacanta

Lourdes a dovedit si de aceasta data ca nu se sfieste sa pozeze in tinute indraznete / Profimedia Images

Gerard Pique si noua sa iubita - sarut pasional la festivalul „Summerfest Cerdanya”! Vezi filmuletul devenit viral pe retelele de socializare - VIDEO

Diva si-a lasat la vedere si o colectie impresionanta de tatuaje. Paparazzi au profitat de fiecare moment pentru a o poza din toate unghiurile.

Pe contul sau de Instagram Lourdes a postat mai multe imagini de pe iahtul inchiriat de mama sa. Vedeta este tot mai activa pe retelele sociale, acolo unde isi tine fanii la curent cu viata sa.

Articole din aceeasi categorie